UNIVERSULJURIDIC.RO – trecem la etapa a II-a!

12 mart. 2015
5 voturi, medie: 3,80 din 55 voturi, medie: 3,80 din 55 voturi, medie: 3,80 din 55 voturi, medie: 3,80 din 55 voturi, medie: 3,80 din 5 (5 votes, average: 3,80 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1985

Despre

  • SENIOR-EDITORII Universul Juridic - personalitățile spațiului juridic românesc
  • OPINII exprimate de juriști recunoscuți
  • REVISTA UNIVERSUL JURIDIC

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

După o primă perioadă de trei luni de „acomodare” în mediul on-line, universuljuridic.ro trece la etapa a II-a a dezvoltării sale.

Astfel, ieșim acum din versiunea BETA și continuăm dezvoltarea cu lansarea a trei secțiuni noi ale site-ului.

În primul rând, este vorba de o zonă dedicată SENIOR-EDITORILOR unde vom evidenția personalitățile spațiului juridic românesc fie că vorbim aici de profesori, magistrați, avocați, etc. În mediul juridic onorăm, uneori, pe profesorii, liderii, mentorii noștri prin scurte ceremonii, prin volume omagiale, acordarea de diplome etc. Toate acestea sunt însă momente trecătoare și punctuale. Noi ne propunem să evidențiem în mod constant, prin EDITORIALELE care vor apărea pe portal, personalitățile spațiului juridic românesc.

În al doilea rând, lansăm astăzi o secțiune dedicată specialiștilor, pe diverse materii. Este o zonă de OPINII exprimate de juriști recunoscuți ca fiind specializați în anumite secțiuni ale dreptului românesc.

Nu în ultimul rând, inițiem REVISTA UNIVERSUL JURIDIC. Cu o conducere formată din domnii Ovidiu Predescu (director) și Florin Moțiu (redactor-șef) încercăm să creăm o balanță între dreptul public și cel privat și un echilibru între teorie și practică. Ne-au onorat, acceptând să facă parte din Consiliul științific al revistei, domnii: Corneliu Bîrsan, Liviu Pop, Mircea Duțu, Ioan Leș, Tudorel Toader, Dan Claudiu Dănișor, Alexandru Țiclea, Viorel Pașca.

Avem așadar noi proiecte și idei care sperăm să fie bine primite de către cititorii noștri.  Este o perioadă în care, pe lângă dezvoltare, vom și consolida, pregătind în același timp și etapa a III-a de dezvoltare, în care vom intra în maximum trei luni.

Vă dorim lectură plăcută!

Nicolae Cîrstea

UNIVERSULJURIDIC.RO – trecem la etapa a II-a! was last modified: octombrie 25th, 2017 by Nicolae Cîrstea
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter