12 ani de UJmag.ro

5 oct. 2020
Vizualizari: 2133
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

12 ani de activitate neîntreruptă reprezintă un număr care ne face mândri de ideea pe care am avut-o și de rezultatele pe care am reușit să le obținem concretizând această inițiativă.

Deși nu ne confruntam în acel moment cu pandemia sau cu alte provocări similare, eram foarte aproape de criza economică pe care o resimțeau deja alte țări și care în România a fost declarată oficial în anul 2009. Ideea înființării ujmag.ro a venit, în special, pentru a limita dependența de lanțurile de librării, care și astăzi păstrează, în relația cu editurile, un termen de plată de luni de zile, pentru cărțile vândute. Să încasezi după 6 sau 8 luni vânzările făcute astăzi reprezenta o rețetă sigură pentru un faliment care bătea la ușă.

Am luat atunci această decizie, de a înființa ujmag.ro, dorind de la început să punem la dispoziția cititorilor și cărțile altor edituri, nu numai cărțile Universul Juridic. Totul a devenit realitate pe data de 5 octombrie 2008, când am reușit să „urcăm” site-ul ujmag.ro pe Internet. Au fost câteva luni intense de muncă și le mulțumesc lui Flavius Vasilescu și lui Florin Arghir, pentru susținerea de care ne-am bucurat în acea perioadă și ulterior, din partea lor.

Sigur că, în anii următori, site-ul a fost dezvoltat, beneficiind de versiunea 2.0 în anul 2012, când am și concurat pentru „Premiile GPEC România”, câștigând atunci marele premiu, în lupta cu elefant.ro, la categoria „Cărți și reviste”. A urmat apoi o perioadă în care am consolidat relațiile cu clienții noștri. De câțiva ani, discutăm și am început să lucrăm pentru versiunea 3.0, și anume versiunea Responsive, care devine realitate însă abia astăzi. Au fost multe dezvoltări, în cadrul grupului Universul Juridic, care au întârziat acest proces, dar suntem mândri de rezultatul pe care îl punem astăzi la dispoziția pasionaților și cititorilor de carte juridică.

Sperăm ca în perioada imediat următoare clienții noștri să regăsească în ujmag.ro acel partener de cursă lungă cu care s-au obișnuit și care îi însoțește de multe ori, odată cu începerea studiilor universitare.

Universul Juridic Magazin și site-ul ujmag.ro fac, cred, parte din acele produse clasice, produse pe care ajungem să le includem cu toții în activitatea profesională de zi cu zi și nu numai.

Vă așteptăm, așadar, în continuare pe ujmag.ro, cu PROMOȚII ȘI INIȚIATIVE UNICE în fiecare zi, indiferent de oră, garantându-vă cele mai bune servicii și cea mai bună logistică.

 

12 ani de UJmag.ro was last modified: octombrie 5th, 2020 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: