Portalul Universul Juridic – Întrebări frecvente

Portalul Universul Juridic – Întrebări frecvente

Portalul universuljuridic.ro furnizează un volum vast de conținut (articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept) clar, concis, abordând eficient problematica actuală, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează. Putem afirma faptul că suntem singura organizație care pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională.

Articole și opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, știri certificate editorial, actualizate zilnic, privind principalele modificări legislative, jurisprudență, interviuri, evenimente juridice, transmisii live, conferințe și multe altele.

Pe platforma universuljuridic.ro puteți găsi două tipuri de conținut: cu acces gratuit (știri juridice, interviuri, revista presei, unele evenimente etc.) și cu acces restricționat, accesibil pe bază de abonament (articole și opinii de specialitate, extrase din cărți și revistele Editurii Universul Juridic, unele evenimente etc.).

Abonamentul PREMIUM, ce permite accesul și la conținutul PREMIUM, este disponibil în acest moment GRATUIT pentru o perioada de 7 zile. După cele 7 zile de acces la tot conținutul disponibil pe portalul universuljuridic.ro, aveți posibilitatea de a alege unul dintre abonamentele disponibile în momentul de față.

În prezent, avem disponibile 3 tipuri de abonament: abonament lunar ‒ 50 lei; abonament anual ‒ 480 lei;  abonament team ‒  ofertare la un preț preferențial, în funcție de numărul ales de utilizatori. Prețurile nu includ TVA, iar plata este una recurentă.

Abonamentul poate fi achiziționat pe bază de subscripție lunară/anuală prin accesarea linkului următor: https://cont.universuljuridic.ro/inregistrare. Completați câmpurile obligatorii, apăsați butonul Înregistrare și veți primi un mesaj de confirmare a contului pe adresa de e-mail furnizată.

Vă activați contul achitând factura proformă pe care o primiți odată cu mesajul de confirmare și deveniți membru în comunitatea Universul Juridic! Din acest moment, puteți vizualiza toate secțiunile incluse în abonament.

Conținutul PREMIUM existent pe portalul universuljuridic.ro poate fi accesat pe perioada abonamentului ales.

Se poate renunța la abonamentul universuljuridic.ro printr-o solicitare în scris la adresa de e-mail [email protected], iar noi vom ține cont de această solicitare imediat ce se încheie perioada de acces aleasă.

Vă puteți dezabona de la newsletterul universuljuridic.ro prin apăsarea opțiunii „dezabonare” de la finalul newsletterului sau printr-o solicitare scrisă la adresa de e-mail [email protected] și veți fi scos/scoasă imediat din baza noastră de e-mailuri pentru newsletter. Dacă doriți să primiți în continuare noutățile noastre, puteți opta pentru newsletterul săptămânal sau lunar.

În pagina dedicată contului personal, respectiv https://cont.universuljuridic.ro/panou/, în partea stângă jos apare numărul de zile de acces până la finalizarea abonamentului.

Autentificarea se face în colțul din dreapta sus: Autentificare sau accesând acest link ‒ https://cont.universuljuridic.ro/login?ref=https://www.universuljuridic.ro/.

Dacă întâmpinați probleme tehnice, vă rugăm să ne dați un e-mail la adresa [email protected].

În pagina de autentificare pe portalul universuljuridic.ro (https://cont.universuljuridic.ro/login?ref=https://www.universuljuridic.ro/),  există butonul Resetare parolă.

Portalul universuljuridic.ro vă propune o abordare dinamică, accesibilă 24/24 de ore de pe orice dispozitiv (smartphone, tableta, laptop sau PC), actualizată și personalizată conform nevoilor dumneavoastră de informare și perfecționare: portalul Universul Juridic – instrument de perfecționare profesională.

Ai o altă întrebare? Lasă-ne un mesaj!

 

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter