Grile pentru admiterea în profesiile juridice

Teste grila admitere INM, admitere Barou, admitere notari, admitere SNG

Grile pentru admitere

Pentru a-i ajuta pe studenții la drept să treacă mai ușor de provocările din sesiune, dar și pentru a susține pregătirea temeinică a examenelor de admitere în profesiile juridice, examenul de admitere la INM și examenul de admitere în avocatură, portalul www.universuljuridic.ro lansează modulul GRILE PENTRU ADMITEREA ÎN PROFESIILE JURIDICE, în sprijinul cititorilor noștri dornici de a-și testa cunoștințele generale juridice.

Grilele ce stau la baza acestui modul sunt de dificultate medie și sunt grupate pe cele patru materii de bază: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal.

Testele pot fi accesate de orice persoană care deține un cont în www.universuljuridic.ro sau UJmag.ro. Vă puteți autentifica AICI sau crea un cont nou AICI pentru a putea susține aceste teste.

Fiecare test conține câte 25 de întrebări. După finalizarea testelor, veți primi răspunsurile corecte împreună cu explicații sau trimiteri către legislație ori doctrină.

Modulul GRILE PENTRU ADMITEREA ÎN PROFESIILE JURIDICE, aflat în fază incipientă, va conține, la final, 20.000 de grile. În primă fază, acesta are la bază două dintre cărțile de teste-grilă pentru examene de an, licență și admitere în profesiile juridice, semnate de către Silviu Zanfir.

Vă invităm să susțineți aceste teste și vă așteptăm în zona de comentarii a fiecărui test pentru discuții, nelămuriri sau propuneri.

Urăm succes tuturor celor care vor susține examene de admitere în profesiile juridice!

 

> Drept civil <

> Drept procesual civil <

> Drept penal <

> Drept procesual penal <

 

Pentru a accesa grilele trebuie să:

– vă creați CONT

sau

– să vă AUTENTIFICAȚI.

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice