fbpx
https://www.ujmag.ro/reviste/revista-romana-de-jurisprudenta/abonament-revista-romana-de-jurisprudenta-an-2022-4-numere/?ref=pagina_httpss://www.ujmag.ro/www.ujmag.ro/reviste/revista-romana-de-jurisprudenta/revista-romana-de-jurisprudenta-nr-6-2020

Dezbaterile Universul Juridic

Încă de la început, Grupul Universul Juridic a avut ca scop să răspundă nevoilor profesioniștilor din mediul juridic din România. De aceea Dezbaterile Universul Juridic sunt dedicate ariilor de practică și reunesc cei mai importanți specialiști din România pe materiile respective. Un nou proiect ia naștere acum, după mai bine de zece ani în care Grupul Universul Juridic a organizat numeroase evenimente juridice și conferințe naționale. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un proiect bine înrădăcinat în prezent. Este vorba despre o serie de dezbateri realizate exclusiv online și în cadrul cărora se vor aborda subiecte de maximă actualitate având ca moderatori specialiști recunoscuți în aria lor de practică.

Vocile cele mai puternice ale mediului juridic vor încununa acest proiect. Punctul lor de vedere are rolul de a problematiza și de a dezbate opinii juridice care să clarifice fiecăruia dintre noi instituții de drept fundamentale, prin clarificarea conținutului subiectelor abordate.

Astfel, vă prezentăm un nou concept: seria Dezbaterile Universul Juridic într-un format exclusiv online, interactive și aplicate pe aspectele care preocupă profesioniștii în drept. Fiți pe fază! Urmează 30 de serii a câte 4-6 ediții inedite.