Lipsiți de substanță

6 aug. 2020
Vizualizari: 3118

Lipsiți de substanță, dar autosuficienți până la implozie, genialii noștri conducători au reușit să transforme nația într-o glumă a istoriei.

Cum s-or fi simțind militarii de carieră obligați fiind să prezinte onorul unor „apariții” cu pretenții de oameni de stat?

O armată umilită, decimată și arătată cu degetul pentru eșecurile altora.

Cum se mai suportă medicii, obligați să mintă, la fel ca în vremurile sinistre, umflând, conform dorințelor corifeilor zilei, cifrele unui dezastru?

Cum s-or privi în oglindă, știind că trimit acasă, să moară în liniște, zeci de bolnavi, a căror singură vină e că încă trăiesc?

Cum așteaptă, oare, dascălii începerea anului școlar, știind că îi așteaptă o nouă etapă de scălâmbăială în față calculatoarelor, zâmbind forțat unor prunci care vor învață să țină stiloul între degete în format PDF?

Ce șanse să avem?

Cu mult timp în urmă, un rege nebun al Danemarcei revoluționa societatea cu reformele lui, spunând că „nu e obligatoriu, dacă suntem săraci, să fim și ignoranți”.

Noi am transformat școala într-o rușine națională și dascălii în ciuca bătăii beizadelelor care, mâine, ne vor hotărî destinele.

Țară distrusă de comuniști și nație aruncată la coșul de gunoi de cei care ar trebui să o ajute să prospere… asta am ajuns.

Cu gena supușeniei și lașității, în timp ce toată planetă o pune de o nouă revoluție, românul va aștepta restartul pe malul mării.

Cu o bere în mână, scuipând semințe „pă” lângă coș, înjurând Curtea Constituțională că a măcelărit o nouă lege mirobolantă, care ar permite arestarea fără termen a celor care mănâncă iaurt cu gust de iaurt, și nu cu gust de rahat, așa cum au dispus guvernanții.

În anul de grație 1945, ministrul de interne spunea „avem lege, pe asta, cât de slabă, dar îi arestăm și apoi completăm legea”.

Amatori…

Lipsiți de substanță was last modified: august 6th, 2020 by Adriana Stoicescu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice