Cătușele statului de drept

29 iul. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 417

Adoptați legi care să asigure independența totală a Inspecției Judiciare și s-ar putea să reușim să prevenim o altă epoca de gheață a statului de drept.

Noi, dincolo de bătăliile pentru pensii și salarii, ar trebui să vă propunem cu fermitate o lege a răspunderii magistraților corectă, pe care să nu o puteți transforma într-o bâtă, la capătul căreia să fiți tot voi, dragii noștri politicieni.

O eventuală condamnare a unui fost magistrat, „vârf de lance” al unei „unități de elită”, nu poate fi un motiv de bucurie.

Este semnul unei grave crize.

În care am ajuns cu sprijinul vostru neprecupețit, în uralele celor care nici azi nu înțeleg că nu poți face justiție cu victime colaterale.

„Acompaniați” de tăcerea noastră.

Campanie Craciun UJmag 2020

Voi, cei care priviți drepturile și libertățile propriilor cetățeni ca pe un moft, ar trebui să vă întrebați ce mai face statul vostru de drept.

Acel stat de drept pe care vă place să îl prezentați ca pe un Făt-Frumos, demn de adorație și preamărire, este un biet fecior tomnatic, îmbrăcat sărăcăcios, cu un picior amputat, sprijinit în niște cârje vechi și rupte, ce bate în zadar la ușile străine ale puternicilor zilei, cerșind un pol pentru un rom contrafăcut și primind drept bonus un chiștoc de Kent.

Cătușele statului de drept was last modified: iulie 29th, 2020 by Adriana Stoicescu

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter