Despre noi

Universul Juridic în imagini

UniversulJuridic.ro este un portal juridic ce pune la dispoziția utilizatorilor conținut premium ce are la bază atât conținutul propriu, al Editurii, cât și informații relevante din domeniul juridic.

Ne propunem să oferim conținut relevant pentru fiecare dintre utilizatorii acestui portal. În acest sens, v-am pregătit diferite facilități prin care dorim să reducem timpul necesar găsirii informațiilor căutate ori a noutăților din domeniul juridic de strict interes pentru dumneavoastră.

Scopul nostru este ca pe termen lung să devenim partenerul dumneavoastră pentru tot ceea ce înseamnă informații și noutăți în domeniul juridic.

Înființată în anul 2001, editura Universul Juridic a devenit unul dintre principalii actori ai pieței de carte juridică din România.

Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridica se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect, seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

Majoritatea lucrărilor apărute în cadrul editurii Universul Juridic sunt semnate de autori consacrați dintre care îi amintim pe: Francisc Deak, Gheorghe Beleiu, Ion P. Filipescu, Stanciu D. Carpenaru, Octavian Capatana, Costică Bulai, Liviu Pop, Emil Molcuț, Constantin Mitrache, Emilian Stancu, Avram Filipas, Alexandru Ticlea, Lucian Mihai, Mihaela Tăbârcă, Dan Lupașcu, Romeo Popescu, Gheorghe Florea, Marian Nicolae, etc. și se adresează tuturor categoriilor de cititori: studenți, practicieni, teoreticieni cât și nespecialiștilor care doresc să se familiarizeze cu elementele problematicii specifice științelor juridice sau, după caz, ale legislației și practicii judiciare actuale.

UJmag este cea mai mare și mai complexă librărie online din țară, specializată pe segmentul drept, economie și business, ce cuprinde mii de titluri existente pe stoc cu livrare imediată, o librarie situată în București în clădirea Cotroceni Business Center și un lanț de librării proprii și partenere în toată țara.

Lansat în luna octombrie 2008 din dorința de a va oferi un spațiu dedicat pentru achiziția produselor eminamente juridice, economice și de business ale celor mai importante edituri de specialitate din țara noastră, librăria online UJmag.ro și-a propus să vină în întâmpinarea necesităților de studiu ale tuturor categoriilor profesionale și ale studenților.

UJmag.ro înseamnă mai mult decât cărți: este librăria ideală pentru a cumpăra cartea sau pentru a vă abona la revista de specialitate dorită, pentru a fi la curent cu ultimele evenimente și noutăți editoriale sau pentru a precomanda titlurile în curs de apariție. Vă oferim mii de titluri existente pe stoc cu livrare imediată, vă punem la dispoziție, în premieră, serviciul de rezervări pentru cărțile ale căror tiraje sunt epuizate precum și posibilitatea de a achiziționa cărți însoțite de autograful autorului.

Aplicația Bibliolex va conține gradual, vastul conținut juridic al Editurii Universul Juridic.

Anul 2014 marchează primii pași funcționali ai acestui proiect pus la dispoziția tuturor profesioniștilor și studenților.

Reviste, tratate, cursuri universitare, monografii juridice, acte normative și acte normative adnotate, culegeri de practică judiciară pe materii, structurate pe colecții. Treptat, toate acestea se vor regăsi în aplicație.

Bibliolex este una dintre soluțiile de viitor pentru gestionarea și vizualizarea conținutului profesional în format digital, care va trebui să fie accesibil, la nivel de prezentare, de pe orice dispozitiv (smartphone, laptop, calculator de birou, tabletă), indiferent de rezoluții, ecrane, mărci sau sisteme de operare.

www.editurauniversuljuridic.ro
www.ujmag.ro
bibliolex.ro