Evenimente viitoare

Categorie

Domeniu

Luna

 • 📅 08 mar

  Women in Data Science (WiDS) – premieră în România

  Data Science-ul, un domeniu de vârf, inovator, care ne influențează considerabil viitorul, angrenează în ultimul timp reprezentantele genului feminin. Cele mai influente femei din Data Science, din sfera guvernamentală și membre din Top Management-ul companiilor Tech, se reunesc în data de 8 martie în cadrul primei conferințe Women in Data Science, eveniment susținut online, sub patronajul Stanford…

 • 📅 08 mar

  Fond și formă, genul feminin în panteonul dreptului, ediția I

  Facultatea de Drept a Universității Titu Maiorescu din București organizează, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii din data de 8 martie 2021, masa rotundă cu titlul „Fond și formă, genul feminin în panteonul dreptului”, ediția I.

 • 📅 17 mar

  Conferințele revistei „Dreptul”: Noaptea dreptății românești 2005-2020

  Uniunea Juriștilor din România și Editura Universul Juridic organizează în data de 17 martie 2021, între orele 16,30 – 18,30, conferința ce va avea ca temă Conferințele revistei „Dreptul”: Noaptea dreptății românești 2005-2020.

 • 📅 30 mar

  Conferința Națională „Executarea silită: între disponibilitate și rol activ”

  Facultatea de Drept, Universitatea București, Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu și Editura Universul Juridic organizează, în data de 30 martie 2021, începând cu ora 10:00, Conferința Națională „Executarea silită: între disponibilitate și rol activ”.

 • 📅 15 apr

  Conferința națională: „GDPR în executarea silită”

  Grupul editorial Universul Juridic, împreună cu Revista Română de Executare Silită (RRES), în parteneriat instituțional cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România (UNEJ), organizează joi, 15 aprilie 2021, pe o durată estimativă de patru ore (16:00-20:00), un eveniment ce dorește să abordeze într-o dezbatere publică problemele pe care le ridică conformarea la Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR)…

Evenimente anterioare

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter