Conferință Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală

176       0

Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală 📅 24 - 25 mai 2024 Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală

Data 24 - 25 mai 2024
Locația Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca

Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai organizează o nouă ediție a Conferinței naționale a doctoranzilor în drept penal și procedură penală, ce urmează a se desfășura la Cluj- Napoca, în perioada 24-25 mai 2024.

La conferință sunt invitați să participe doctoranzii facultăților de drept din România a căror teză se înscrie prin tematică în domeniul dreptului penal sau al dreptului procesual penal.

Organizatorii asigură participanților selectați cazarea și masa, cheltuielile de transport urmând a fi suportate de către participanți.

În vederea selectării participanților, aceștia vor trimite la adresa ioana.curt@law.ubbcluj.ro (în atenția d-nei lect. univ. dr. Ioana Curt) textul integral al materialului ce urmează a fi prezentat, sub forma unui articol (inclusiv rezumat în limba română și engleză, respectiv cuvinte cheie în limbile română și engleză).

Materialul expediat va fi supus analizei comitetului științific al conferinței, urmând ca doctoranzii să fie anunțați prin e-mail de rezultatul procedurii de selecție.

Ulterior conferinței, toate materialele susținute vor fi publicate în paginile revistei Caiete de Drept Penal.

Calendar

⦁ 1 martie – 22 aprilie 2024: Transmiterea materialelor la adresa ⦁ ioana.curt@law.ubbcluj.ro
⦁ 29 aprilie 2024: Anunțarea rezultatelor procedurii de selecție
⦁ 13 mai 2024: Publicarea programului conferinței
⦁ 24-25 mai 2024: Desfășurarea conferinței


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăsească în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste înregistrări/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de către partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe rețele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

Conferința națională a doctoranzilor în drept penal și procedură penală was last modified: martie 7th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: