Conferință Conferința Națională de Contencios Administrativ

2070       0
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele Voturi: 2

Invitație la cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Contencios Administrativ 📅 04 mai 2017 Bucureşti Invitație la cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Contencios Administrativ

Data 04 mai 2017
Locația Aula Magna a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Bucureşti)
Speakeri Prof. univ. dr. Traian Briciu; Judecător dr. Iuliana Rîciu; Prof. univ. dr. Dana Tofan; Prof. univ. dr. Verginia Vedinaş; Judecător, lect. univ. dr. Liviu Zidaru
Taxa 350 de lei (TVA inclus)

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi, 4 mai, Facultatea de Drept a Universității din București și Editura Universul Juridic organizează cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Contencios Administrativ.

Evenimentul va avea loc la Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, București).

CLICK AICI PENTRU FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Moderatorii conferinței vor fi domnul conf. univ. dr. Alexandru Sorin Ciobanu, avocat în Baroul București, și domnul lect. univ. dr. Ionuț Bogdan Dima, cadru didactic al Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

În cadrul conferinței vor lua cuvântul:

– Jud. dr. Gabriela Bogasiu – Secția de contencios administrativ și fiscal a ÎCCJ;
– Prof. univ. dr. Traian Briciu – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, avocat în Baroul București, director al INPPA;
– Executor judecătoresc Bogdan Dumitrache – formator INM;
– Jud. Ionel Florea – Secția a VIII-a contencios administrativ și fiscal, Curtea de Apel București;
– Jud. Mihai Pantelimon Drăguțescu – Președintele Secției a II-a Contencios Administrativ și Fiscal din cadrul Tribunalului București;
– Jud. Eugenia Marin – Înalta Curte de Casație și Justiție;
– Judecător dr. Iuliana Rîciu – Secția de contencios administrativ și fiscal a ÎCCJ;
– Prof. univ. dr. Dana Tofan – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, avocat în Baroul București;
– Prof. univ. dr. Verginia Vedinaș – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, consilier la Curtea de Conturi a României, conducătorul Departamentului Juridic al Curții de Conturi;
– Judecător, lect. univ. dr. Liviu Zidaru – cadru didactic al Facultății de Drept – Universitatea din București, Curtea de Apel București, formator INM.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Lista vorbitorilor rămâne deschisă și se va completa pe măsura primirii confirmărilor de participare.

Așteptăm întrebările dumneavoastră pentru speakerii conferinței. Cele mai interesante vor fi selectate de lectorii prezenți, care vor oferi răspuns acestora în cadrul conferinței. Data-limită până la care puteți trimite întrebările dumneavoastră este 24 aprilie 2017 la adresa noastră de e-mail.

CLICK AICI PENTRU FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

ÎNSCRIERI
Taxa este de 350 de lei (TVA inclus) și cuprinde:
– Un exemplar al lucrării „Legea contenciosului administrativ. Legislație conexă și jurisprudență” (legislație ad litteram);
– Un exemplar al Revistei Legal Point nr 2/2016.
– Voucher în valoare de 100 lei la achiziționarea unui abonament la Portalul Universul Juridic.
– Pauzele de cafea și pauza de masă (bufet suedez).

REDUCERI:
– Pentru studenți, masteranzi sau doctoranzi, precum și pentru stagiarii profesiilor juridice, reducerea este de 50% (taxa devenind 175 de lei/pers).
– Pentru 2 participanți din cadrul aceleiași firme se oferă o reducere de 10% din prețul pachetului ales (taxa devenind 315 de lei/pers).
– Pentru 3 sau mai mulți participanți din cadrul aceleiași firme se oferă o reducere de 15% din prețul pachetului ales (taxa devenind 297,5 lei de lei/pers).

*Reducerile nu se cumulează.
**Toate prețurile conțin TVA.

Data-limită pentru înscrieri este 2 mai 2017.

IMPORTANT: Înscrierea va fi confirmată doar după primirea dovezii de plată. În cazul netrimiterii dovezii de plată, accesul în sala de conferință va fi restricționat.

CLICK AICI PENTRU FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor până cel târziu vineri, 20 aprilie 2017. Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.


Formular de înregistrare la conferință

Date contact

Numele, Prenumele*

Telefon

Adresă de E-mail*

Profesia*

Baroul/Camera*

Date facturare

Firmă/Persoană fizică

CUI / CIF / CNP - Pentru emiterea facturii*

Număr de participanți

Întrebare pentru lectori

Observații

* Plata se va face în baza facturii emise pentru datele furnizate de dumneavoastră.

*Sunt câmpuri obligatorii.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta prin mail la conferintele@universuljuridic.ro sau ne puteţi apela numărul de telefon 0733.674.555

Invitație la cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Contencios Administrativ was last modified: martie 29th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Revista de seară

Vezi tot

Abonează-te la newsletter

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.