Dezbatere Dezbaterea „La zi, din practica execuțională”

2507       0

Dezbaterea „La zi, din practica execuțională” 📅 28 martie 2024 Dezbaterea „La zi, din practica execuțională”

Data 28 martie 2024
Locația Sediul UNEJ și online, ora 14:00

Dezbaterea „La zi, din practica execuțională” își propune să reunească specialiști și judecători de la instanțele de executare sau cu preocupări constante și recunoscute în materia executării silite care să analizeze și să găsească soluții pertinente și practice unor probleme cu care participanții la executarea silită – în special executorii judecătorești, avocații și instanțele, deopotrivă – sunt provocați în activitatea de zi cu zi. 

Dezbaterea se va organiza în sistem hibrid, fizic și online, dând astfel posibilitatea participanților de a intra într-un dialog interactiv cu speakerii. În acest sens, participanții vor avea oportunitatea de a adresa, cu prilejul înscrierii, câte o întrebare, urmând ca dezlegările corespunzătoare argumentate să fie oferite în cadrul evenimentului, participanții din sală având, de asemenea, posibilitatea de a interacționa cu speakerii. 

Vă invităm, așadar, la un eveniment științific și aplicativ în care se vor împleti raționamente, opinii și soluții pentru atingerea unor așteptări pe care provocările vieții practice execuționale curente mizează. 

 

Moderator: prof. univ. dr. Evelina OPRINA, Facultatea de Științe Juridice și Administrative a Universității Creștine Dimitrie Cantemir 

Speakeri:

– Jud. dr. Alex Bogdan ARGHIR, Curtea de Apel București, Secția a IV-a civilă 

– Jud. drd. Roxana STANCIU, Curtea de Apel București, Secția a IV-a civilă 

– Jud. dr. Roxana DAN, Tribunalul Specializat Cluj 

Jud. Ioana GHERASIM, Tribunalul București, Secția a V-a civilă 

Jud. Ruxandra SÎRGHI, Judecătoria Sector 6 București, Secția civilă 

– Jud. drd. Anjie Diana GOH, Judecătoria Sector 3 București, Secția civilă 

– Prof. univ. dr. Evelina OPRINA, Facultatea de Științe Juridice și Administrative a Universității Creștine Dimitrie Cantemir 

 

 

TAXA DE PARTICIPARE:

PARTICIPĂ ONLINE: 200 lei + TVA/participant

 

Participă online!

 

 

PARTICIPĂ FIZIC: 200 lei +TVA/participant

 

Participă fizic!

 


BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE: 

  • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului 
  • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
  • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
  • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium pentru utilizatorii noi ce nu au avut abonament Premium. Abonamentul include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogata baza de date organizata in funcție de anumite cuvinte-cheie.
  • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile: 
  • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic 
  • 10% reducere la cărțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

  • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
  • accesul la vizionarea video live și a înregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
  • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă

 


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:


0733.674.555

conferintele@universuljuridic.ro

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: conferintele@universuljuridic.ro.
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

Dezbaterea „La zi, din practica execuțională” was last modified: februarie 9th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: