Discursul domnului Nicolae Cîrstea cu ocazia Conferinței naționale a Profesiilor Liberale

17 feb. 2023
Vizualizari: 373

Stimate domnule Tudorel Toader, stimate domnule Președinte Traian Briciu, stimată doamnă Președinte Mihaela Cheptene, stimate domnule Președinte Ioan Chelaru, dragi invitați, doamnelor și domnilor, bine ne revedem la un nou eveniment în Aula Magna a primei universități din România, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”!

Suntem bucuroși să fim din nou la Iași, suntem bucuroși pentru un nou eveniment, derulat în parteneriat cu Universitatea, dar și alături de Curtea de Apel Iași. Suntem bucuroși să ne revedem cu speakeri importanți, cu oameni dragi și să discutăm, de această dată, despre problemele profesiilor liberale, să încercăm să plecăm din această sală și de la acest eveniment cu multe clarificări asupra lucrurilor care vă preocupă în profesiile liberale.

Încercăm de ceva timp să punem la punct un eveniment care se numește Conferința Națională a Profesiilor Liberale. Suntem la prima ediție și a fost un context favorabil să desfășurăm această primă ediție la Iași. Este un eveniment pe care îl dorim itinerant, ne dorim să mergem cu această Conferință Națională a Profesiilor Liberale, nu numai în București, dar și în alte părți ale țării și cred că nu este întâmplător că această propunere și această inițiativă a fost primită cu drag și cu bucurie atât de domnul Rector Tudorel Toader, cât și de doamna Președinte a Curții de Apel Iași.

Evenimentul se bucură de o serie de parteneri: Sierra Quadrant, Concord Service Center, Rosal, Cabinet de Avocat Mihai Ștefănoaia și Tudor Personal Tailor.

Domnule Rector, sunteți gazdă, ne sunteți gazdă, sunteți cel care a spus „Da” de la prima noastră discuție, așteptăm cuvântul dumneavoastră în deschidere.

Mulțumiri!

📌 Fragment din alocuțiunea domnului Nicolae Cîrstea cu ocazia Conferinței naționale a Profesiilor Liberale.

Discursul domnului Nicolae Cîrstea cu ocazia Conferinței naționale a Profesiilor Liberale was last modified: februarie 26th, 2023 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: