Discursul domnului Nicolae Cîrstea în cadrul Conferinței Naționale de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului

17 nov. 2022
Vizualizari: 672
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamnelor și Domnilor, bine ați venit sau bine ați revenit la cea de a II-a ediție a Conferinței Naționale de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului!

Este cea de a doua II-a ediție, după ce am început acest proiect în primăvara acestui an. S-a dovedit a fi un proiect de succes datorită temelor dezbătute, datorită speakerilor cooptați și problemelor clarificate, astfel încât ne-am propus și pentru semestrul al doilea o nouă ediție care debutează, iată, în acest moment.

Mulțumim Facultății de Drept din cadrul Universității București și dnei prof. univ. dr. Dana Tofan pentru disponibilitatea de a realiza împreună acest proiect. Masteratul pe care dumneaei îl coordonează la Universitate, precum și speakerii pe care i-a capacitat de la acest masterat constituie inima acestui eveniment. Desigur, reușita sa se bazează pe aportul altor specialiști și profesori de la alte facultăți sau instituții de nivel național.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Facultatea de Drept, cu Registrul Urbaniștilor din România, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației și Grupul editorial Universul Juridic.

Mulțumiri speciale se cuvin partenerilor noștri, fără de care acest eveniment n-ar fi reușit să fie organizat: Vlăsceanu, Nyerges & Parteners, Secu Legal, Reff și Asociații, Reff & Asociații/Deloitte Legal, Fiodorov & Parteners, Stratulat Albulescu, Wolters Kluwer România, Alpha Bank România și Tudor.Personal Tailor.

Vă doresc teme interesante în dezbateri, să plecați de aici cu probleme clarificate și să ne revedem, în semestrul I al anului 2023, la o nouă ediție, cea de a III-a, a acestei Conferințe!


* Fragment din alocuțiunea domnului Nicolae Cîrstea în cadrul Conferinței Naționale de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului.

Discursul domnului Nicolae Cîrstea în cadrul Conferinței Naționale de Dreptul Urbanismului și Amenajarea Teritoriului was last modified: noiembrie 17th, 2022 by Nicolae Cîrstea

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: