Profesorul LIVIU POP la 80 de ani

3 nov. 2023
Vizualizari: 395

Profesorul LIVIU POP are o bunătate biblică. I-am simțit-o, cei mai mulți dintre noi. Poate am profitat uneori. Dar am primit-o. Am respirat-o. Ne-a inspirat…

Profesorul LIVIU POP a construit. A consolidat o facultate, prin vlăstare tinere și de perspectivă. S-a simțit trădat uneori. Înșelat în așteptări. Dar a iertat și ne-a iertat.

Profesorul LIVIU POP a propovăduit știința de carte. A făcut-o și în trecut. O face și astăzi, prin apariții editoriale care ne fac invidioși.

Profesorul LIVIU POP știe să iubească. Să mângâie. Să alinte. Să crească. Să călăuzească.

Profesorul LIVIU POP propovăduiește. Știința de carte. Prietenia. Colegialitatea. Și își dorește reciprocitate. A primit mai puțin decât a oferit. Dar s-a împăcat. Și a mers mai departe.

Profesorul LIVIU POP este un model. Ne inspiră. Ne călăuzește. Ne face să-l urmăm. Să ne dorim să creștem. Să-l facem mândru de noi.

Profesorul LIVIU POP nu mai are dușmani. Nici în această zi specială, aniversară. Nici mâine. Niciodată.

Profesorul LIVIU POP va trăi veșnic. Prin cărți. Prin discipoli. Prin cititori. Prin familie, prieteni, colegi. Prin noi.

LA MULȚI ANI împliniți, fericiți, de neuitat, Domnule Profesor! Vă rămân îndatorat. Mulțumindu-vă. Fiindu-vă recunoscător!

Profesorul LIVIU POP la 80 de ani was last modified: noiembrie 3rd, 2023 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: