Discursul domnului Nicolae Cîrstea cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020

28 oct. 2021
Vizualizari: 680

Mă simt recunoscător să pot spune că, după 24 de ani de când am început să studiez Dreptul la Facultatea din București, sunt contemporan unor lucruri importante din viața comunității juridice, pentru că mă aflu în compania unor oameni și a unor valori perene în materie.

Nu pot să nu fiu recunoscător pentru faptul că pe fiecare dintre dumneavoastră am avut șansa să vă cunosc personal destul de bine și că m-ați primit în acest univers, la care mă uitam cu admirație, în perioada liceului, de la foarte mare depărtare. (…) Vom continua lucrurile începute și vom construi și altele, noi. (…)

Sper ca anul viitor, în ciuda dificultăților de tot felul, să punem chiar și bazele Fundației Universul Juridic, care va avea propria sa misiune.

* Fragment din alocuțiunea domnului Nicolae Cîrstea, președintele Grupului editorial Universul Juridic, cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020.

Discursul domnului Nicolae Cîrstea cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020 was last modified: octombrie 28th, 2021 by Nicolae Cîrstea

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: