„Un an universitar bun!” din partea Editurii Universul Juridic

2 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 164

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Doamnelor și Domnilor Profesori,

 

Dorim să vă transmitem, din partea Editurii Universul Juridic și a mea, „Un an universitar bun!”, cu realizări, chiar dacă, de această dată, începutul cursurilor se face în condiții de pandemie, iar eforturile dvs. și ale colegilor sunt considerabil mai mari.

Poate că mediul juridic, prin esență tradițional, va avea și de câștigat din această perioadă, nu numai de pierdut, prin lipsa interacțiunii directe în sălile de curs și de seminar.

La Editura Universul Juridic ne-am pregătit în acest an mult mai bine decât anterior, cu stocuri de carte și ediții noi pentru cursurile universitare și nu numai.

Ne-ați face o bucurie, nu numai nouă, dar în special colegilor noștri mai tineri, studenților dvs., dacă le-ați putea transmite faptul că, în toată luna octombrie, pe www.ujmag.ro, librăria noastră online de carte juridică, este o campanie de reduceri, dedicată momentului începerii anului universitar.

Avem 25% reducere la toate materialele didactice din portofoliu și 30% la legislație. Avem cărți gratuite pentru cumpărături mai consistente și, de asemenea, transport gratuit pentru comenzi de peste 150 lei.

La rândul nostru, vom populariza aceste campanii de reducere cu ajutorul asociațiilor studențești.

Vă mulțumim, vă dorim multă sănătate și vă rugăm să primiți, din partea redacției Universul Juridic și a mea, asigurarea întregii considerații pentru munca și eforturile dvs. din această perioadă, care a venit cu provocări importante pentru fiecare dintre noi.

„Un an universitar bun!” din partea Editurii Universul Juridic was last modified: octombrie 2nd, 2020 by Nicolae Cîrstea

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter