„Un an universitar bun!” din partea Editurii Universul Juridic

2 oct. 2020
Vizualizari: 914

 

Doamnelor și Domnilor Profesori,

 

Dorim să vă transmitem, din partea Editurii Universul Juridic și a mea, „Un an universitar bun!”, cu realizări, chiar dacă, de această dată, începutul cursurilor se face în condiții de pandemie, iar eforturile dvs. și ale colegilor sunt considerabil mai mari.

Poate că mediul juridic, prin esență tradițional, va avea și de câștigat din această perioadă, nu numai de pierdut, prin lipsa interacțiunii directe în sălile de curs și de seminar.

La Editura Universul Juridic ne-am pregătit în acest an mult mai bine decât anterior, cu stocuri de carte și ediții noi pentru cursurile universitare și nu numai.

Ne-ați face o bucurie, nu numai nouă, dar în special colegilor noștri mai tineri, studenților dvs., dacă le-ați putea transmite faptul că, în toată luna octombrie, pe www.ujmag.ro, librăria noastră online de carte juridică, este o campanie de reduceri, dedicată momentului începerii anului universitar.

Avem 25% reducere la toate materialele didactice din portofoliu și 30% la legislație. Avem cărți gratuite pentru cumpărături mai consistente și, de asemenea, transport gratuit pentru comenzi de peste 150 lei.

La rândul nostru, vom populariza aceste campanii de reducere cu ajutorul asociațiilor studențești.

Vă mulțumim, vă dorim multă sănătate și vă rugăm să primiți, din partea redacției Universul Juridic și a mea, asigurarea întregii considerații pentru munca și eforturile dvs. din această perioadă, care a venit cu provocări importante pentru fiecare dintre noi.

„Un an universitar bun!” din partea Editurii Universul Juridic was last modified: octombrie 2nd, 2020 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: