30 de ani ‒ aniversarea Școlii juridice universitare ovidiene

2 iun. 2022
Vizualizari: 937
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La malul mării a fost sărbătoare. A fost o lună plină de manifestări științifice, de întâlniri cu studenții, cu profesorii, cu foștii absolvenți, cu autoritățile locale și cu toți cei care îndrăgesc Universitatea „Ovidius” și sunt prieteni ai acesteia.

Au fost șapte manifestări, una mai plăcută și mai importantă decât cealaltă, au fost mii de participanți, au fost mesaje emoționante și declarații de bună prietenie și sprijin din partea tuturor.

La 30 de ani de la înființarea Facultății de Drept a Universității „Ovidius” din Constanța, luna mai a fost o lună în care au fost rememorate momentele importante ale acestei evoluții, o lună în care s-au revăzut colegi și profesori, în care comunitatea universitară s-a conectat și reconectat cu oamenii importanți din administrația publică locală, care au contribuit la această construcție și la această evoluție.

Pe 31 mai, la final de lună, într-o gală desfășurată la Restaurantul Reyna, s-a declarat închisă această lună plină, s-au tras concluzii și a fost sărbătorită, încă o dată, această construcție a Facultății de Drept ovidiene, la 30 de ani de la fondarea sa. Au participat conducerea Universității, conducerea profesiei de executor judecătoresc, reprezentanți ai notabilităților locale, distinși profesori și prieteni ai Facultății.

Degustarea AVINCIS a venit să încununeze toate acestea și să dea culoare și inspirație pentru discuții colocviale, într-o atmosferă deosebită.

Felicitări Facultății de Drept! Felicitări studenților și absolvenților, participanților, autorităților locale și tuturor celor care au pus o cărămidă la această fundație!

Vivat Academia! Vivant Professores!

30 de ani ‒ aniversarea Școlii juridice universitare ovidiene was last modified: iunie 2nd, 2022 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: