Curajul de a merge mai departe…

20 dec. 2023
Vizualizari: 427

Nicolae CîrsteaDna Silvia Chiriță, ați fost omul de bază din punct de vedere organizatoric. Ați făcut lucrurile să se miște, să se rezolve, le-ați împins și ați găsit soluții atunci când era nevoie. Practic, un director executiv, dacă ar fi să vorbim în limbaj de afaceri sau corporatist. Spuneți-ne câteva lucruri, sunteți și dvs., de aproape 20 de ani, la Editura Național, din acest istoric al celor 20 de ani, al ultimilor ani, niște lucruri și o percepție a dvs. despre dl Dan Chiriac, fondatorul Editurii Național. 

Silvia Chiriță – Bună ziua. În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc pentru primirea extraordinară de care am avut parte. Într-adevăr, sunt în editură din 2005, ieșeam de pe băncile facultății și veneam cu elan în București. Mi-a fost greu la început, recunosc, însă am avut susținerea dlui Chiriac, nu am știut foarte multe lucruri la început, dar le-am învățat împreună, și acolo unde nu știam, îi ceream ajutorul și sprijinul. Am apreciat foarte mult la dumnealui încrederea pe care mi-a acordat-o, chiar dacă uneori mergeam la diverse întâlniri cu dumnealui, întotdeauna spunea, „Nu-i problemă, Silvia se descurcă”. Ajungeam la birou și încercam să-i explic dlui Chiriac „Nu știu următorul aspect”, „Nu-i problemă, vom învăța împreună”, și atunci mi-a dat foarte mare curaj să merg mai departe și să prind încredere în mine, asta a fost pentru mine cel mai important. 

Nicolae CîrsteaCum vi se pare această idee a noului Grup Editorial Național, care ar fi cupola sub care fostul „grupul Universul Juridic” s-ar așeza de acum în piață? Mie mi s-a părut o un parcurs firesc, pentru că și Editura Național și grupul nostru editorial editează numai autori români, avem planuri pe mai departe, planuri importante pe această zonă editorială a autorilor români și mi s-a părut o sintagmă nimerită și un parcurs care vine cumva natural. 

Silvia Chiriță – Este o idee excelentă și sunt convinsă că va fi privită foarte bine pe viitor. Sunt convinsă că lucrurile vor merge în direcția cea mai bună. 

Nicolae CîrsteaMulțumesc mult, dna Silvia Chiriță, vă așteptăm cu drag în rândurile noastre, așa cum ați fost om de bază al Editurii Național, sunt sigur că veți fi om de bază în noul Grup Editorial Național. 

Silvia Chiriță – Vă mulțumesc foarte mult și sper să vă capăt încrederea, să mă descurc cel puțin la fel de bine, ca și până acum.

Nicolae CîrsteaMulțumesc.

Silvia Chiriță – Și eu vă mulțumesc. 

Curajul de a merge mai departe… was last modified: decembrie 20th, 2023 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: