Primii 20 de ani

6 ian. 2021
Vizualizari: 1774
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Universul Juridic. O construcție la care fiecare dintre dumneavoastră a adăugat o „cărămidă”…

Au fost ani în care am sperat, ani în care am fost plin de mine, iar în anii din urmă m-am (mai) liniștit…

Îmi dau seama că am fost primit într-o lume greu de cuprins. Greu de „atins”. Și, când ești musafir, trebuie să ai deferență pentru amfitrion. Pentru „universul” în care ești tolerat. Sperând să fii acceptat.

Universul Juridic este despre fiecare dintre dumneavoastră. Dar și despre fiecare dintre noi.

Mă bucură să fiu, astăzi, aici, într-un an aniversar, conștientizând toate acestea. Și chiar mai multe decât pot exprima.

Profesorul Mircea Miclea accentua, în toamna lui 2019, într-un eveniment Romanian Business Leaders (RBL), desfășurat la Cluj, faptul că, la fiecare 10 ani, există o schimbare (aproape) fundamentală. Noi ne schimbăm, societatea se schimbă, tehnologia se schimbă. Sau evoluează. Natural, și organizațiile trebuie să se schimbe. (Și) să evolueze!

Noi, ca oameni, căutăm însă perpetuarea statu-quoului. Este cea mai grea luptă pe care o dă fiecare. Cu propriul confort. Cu deprinderile curente. Cu zona călduță în care ne-am cufundat. În care suntem.

„Universul” meu e plin de întrebări. De incertitudini. Mă lupt în ultimul timp cel mai mult cu mine. Uneori – și cu ceilalți. Îmi imput decizii, conduite, puncte de vedere. Sunt însă nevoit să trăiesc cu toate acestea. Să conlocuim civilizat și să putem merge mai departe. Făcând lucrurile mai bine. Poate chiar „politically correct”.

Îmi doresc, ca toți dintre noi, stabilitate. Familială. Politică. Legislativă. Și de business. Mă frământă ce văd în jurul nostru. Universul Juridic de acum 20 de ani nu mai seamănă cu cel de astăzi. Și e normal să fie așa. Observ că ne căutăm încă. Nu suntem liniștiți. Uneori ne amăgim, lăsându-ne pradă unei stări temporare de apatie. Fără așteptări.

Speranța noastră este viața noastră. Trăim pentru că speram. Pentru că avem așteptări. Pentru că ne dorim mai mult. Pentru noi. Și pentru ceilalți.

Universul Juridic vă aparține. Și e normal să fie așa. Noi dăm doar o mână de ajutor, mijlocind o relație naturală între autori și dumneavoastră – cei care le apreciați ideile. Raționamentul. Soluțiile juridice care fac diferența.

Fac o reverență pentru autorii și cititorii noștri. Pentru concurența noastră. Pentru oamenii care sunt mai mult… Și care vor să fie mai mult…

Dacă dumneavoastră nu ați fi (fost) – noi nu am fi (fost). Dacă dumneavoastră nu veți fi, noi nu vom fi!

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Vă mulțumesc tuturor!

Primii 20 de ani was last modified: aprilie 19th, 2021 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: