Noi. Cei 65

22 dec. 2021
Vizualizari: 1074
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Mă uitam la tata în copilărie, când descărcam cărbuni pentru perioada de iarnă sau când tăiam și spărgeam lemne, și mă întrebam dacă, mai târziu, când urma, probabil, să devin adult, voi fi în stare să am grijă de familia mea așa cum simțeam că face el pentru noi.

Sunt multe lucruri în copilăria noastră de care ne amintim, ani mai târziu. Rememorăm, e adevărat, mai mult pe unele și mai puțin pe altele, dar fiecare în parte și toate împreună creează acest univers al copilăriei la care ne întoarcem cu bucurie de fiecare dată.

Între bucuriile copilăriei mele se amestecau și aceste întrebări. Mă speria, pe undeva, perspectiva. Trebuia să ai grijă de multe ca adult. Te toate. De toți.

Anii au trecut, și astăzi mă uit cu nostalgie la acele gânduri. Derulez acele secvențe. Retrăiesc. Simt. Resimt… Aș fi fost cu siguranță mai sărac, mai neîmplinit ca suflet, ca tot – fără toate astea.

La mulți ani de atunci, sunt astăzi într-o poziție în care am multe griji. Prea multe. Pe undeva e și un privilegiu. Dar și o responsabilitate pe măsură.

Astăzi, când 65 de colegi cu caractere diferite, cu perspective diferite, viziuni și concepții diferite pendulează în acest Univers, pe care îl construim împreună, mă întreb dacă sunt (pe deplin) conștient de greutatea care îmi apasă pe umeri. Nu cred… Mă gândesc mai mult la lucrurile pe care le putem construi împreună, la proiectele mai ușoare sau mai grele. La împlinirile și satisfacțiile pe care urmează să le trăim. Și la drumul mai ușor sau greu pe care îl avem de parcurs până acolo.

Am început de la un om. Doi. Apoi trei. Suntem, astăzi, 65. Enorm. Greu de gestionat. Greu de mulțumit, toată lumea. Greu de satisfăcut toate orgoliile. Greu să fiu mulțumit de fiecare dintre ei. Greu să mulțumesc pe fiecare. Să am răspunsuri. Să rezolv.

Ne asumăm cine suntem astăzi. Ce suntem împreună. Și, mai ales, ce putem deveni. Ce putem rămâne.

Spun clar și răspicat că putem muta munții din loc. Că putem face lucruri deosebite în această echipă. Că putem să ne realizăm, fiecare dintre noi, în această dimensiune și în acest timp. Că putem deveni o sumă de energii pozitive. Și că viziunile noastre pot deveni una.

Sunt dator fiecăruia dintre cei 65 de colegi. Le cer scuze multora dintre ei pentru apăsarea pe care această construcție o aduce, uneori, în interacțiunea noastră. Această aventură antreprenorială nu duce lipsă de provocări. Nu mi-am imaginat niciodată că ne vom extinde la acest nivel. Sper că putem face față provocărilor pe care ni le aduce acest nivel următor, la care suntem acum.

Îmi doresc ca perioada următoare să ne aducă liniștea, împlinirea, încrederea și bucuria pe care le așteptăm. Pe care le dorim. De care avem nevoie.

SĂRBĂTORI FERICITE!

Noi. Cei 65 was last modified: decembrie 22nd, 2021 by Nicolae Cîrstea
Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: