Portalul UniversulJuridic.ro – 6 ani!

9 dec. 2020
Vizualizari: 1387
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Oricare aniversare necesită un moment de reflecție, de analiză, de evaluare a rezultatelor și de tragere a unor concluzii. Asta ne propunem și noi astăzi, când www.universuljuridic.ro, lansat în 9 decembrie 2014, împlinește 6 ani. Anterior a funcționat ca site al editurii, dar ne-am dorit să oferim autorilor noștri un spațiu mai larg în care să se exprime, adaptând, astfel, interacțiunea cu publicul-țintă, respectiv cu profesioniștii domeniului juridic, prin folosirea acestui mijloc modern de interacțiune și documentare, care este mediul online.

Aceasta a fost ideea inițială, în baza căreia am construit și ne-am dezvoltat.

După 6 ani, suntem într-un moment în care activitatea portalului s-a stabilizat, în care mediul juridic s-a obișnuit cu existența și activitatea noastră, având un trafic zilnic între 5-10.000 de vizitatori unici, în funcție de știrile care sunt publicate, de promovarea pe care o facem sau de materialele care apar pe site.

Sigur că, din multe puncte de vedere, se putea face mult mai mult în acești 6 ani. Din alt punct de vedere, probabil că am făcut destul de multe.

Nu trebuie uitat că activitatea noastră principală este activitatea editorială, publicând anual aproximativ 250 de titluri noi, alături de reeditări și retipăriri. Edităm zeci de reviste de specialitate proprii sau în parteneriat cu instituții ori uniuni profesionale sau facultăți de drept.

Totodată, în cadrul grupului ființează alte trei edituri, și anume Pro Universitaria, Evr!ka Publishing și editura Neverland, care, și ele, au un număr de titluri similar celui editat de Universul Juridic.

Evenimentele Universul Juridic sunt acelea cărora ne dedicăm în ultimii ani, dezvoltând un segment de activitate care nu exista anterior în cadrul grupului. Din 29 martie 2020 am migrat către online în contextul momentului pe care îl traversăm, adaptându-ne acestei perioade dificile.

Am reușit să stabilizăm această zonă și să dezvoltăm o serie de facilități, de la înscrierea automată prin intermediul unui formular, până la acordarea accesului și plata online, care sunt adaptate digitalizării de care se vorbește tot mai mult și în zona juridică. Suntem aproximativ 15 colegi care ne dedicăm, parțial sau total, acestei activități care vine să completeze produsele noastre tradiționale: cărți, reviste, portalul universuljuridic.ro de care vorbim.

Faptul că am reușit să păstrăm constanța la portalul universuljuridic.ro este pentru noi o reușită în sine, având în vedere că activitatea noastră principală se focusează totuși pe alte zone.

Este meritul autorilor și colegilor noștri, care, zi de zi, își doresc să facă o activitate apreciată de către destinatarii noștri, profesionalismul lor fiind acela care completează fericit activitatea noastră.

Nu trebuie uitat www.ujmag.ro, lansat pe 5 octombrie 2008, care a beneficiat, pe 5 octombrie 2020, de un upgrade important către versiunea responsive, ceea ce sperăm să reprezinte un plus în ochii cititorilor și destinatarilor activității noastre.

Ne dorim multe dezvoltări pe portalul universuljuridic.ro, pe care, cu siguranță, le vom realiza în următorii ani. Acest site devine, încet-încet, o platformă pentru interacțiunea zonei juridice din grupul nostru cu publicul căruia ne adresăm. Vor fi dezvoltate proiecte și funcționalități, se vor adăuga rubrici și autori pentru a completa ceea ce lipsește în acest moment.

Să ne bucurăm, așadar, astăzi pentru ceea ce am făcut în acești ani și, în primul rând, pentru că am reușit să concretizăm o idee care s-a născut acum aproximativ 7 ani, în 2013, dând astfel naștere unui proiect care și-a găsit locul în viața și în activitatea profesională a câtorva mii de profesioniști care interacționează cu noi zilnic.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Mulțumesc pentru susținere tuturor autorilor noștri. În egală măsură, tuturor colegilor și, în special, acelora care, zi de zi, își dedică activitatea pentru a aduce în atenția publicului nostru conținut relevant, certificat editorial, dar și articole de specialitate și opinii ale celor mai importanți autori.

La mulți ani, www.universuljuridic.ro!

Portalul UniversulJuridic.ro – 6 ani! was last modified: decembrie 9th, 2020 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: