Bilanțul primului an de mandat

26 feb. 2021
Vizualizari: 913

Domnul prof. univ. dr., av. Răzvan Dincă, decanul Facultății de Drept a Universității din București, aniversează un an de mandat. Este un moment bun pentru bilanț, pentru a trece în revistă proiectele pe care le-a avut în vedere pentru această perioadă și cele pe care a reușit să le concretizeze. Cu siguranță, au existat reușite și dincolo de proiecția realizată acum un an.

Ne vom bucura să stăm de vorbă cu domnul decan, să împărtășim realizările, să aflăm problemele întâmpinate de unele dintre proiecte și – de ce nu? – să discutăm și despre situația exmatriculării unor studenți, atât de vehiculată în mass-media ultimelor zile.

Răzvan Dincă este un profesor tânăr. Este un decan tânăr, dar, cunoscându-l de peste 20 de ani, sunt sigur că multe dintre afirmațiile publicate în presă merită o replică și că, în multe privințe, lucrurile nu stau tocmai cum au fost înțelese ori prezentate de jurnaliști.

Desigur că mulți dintre noi putem fi nemulțumiți, mai ales atunci când ne aflăm în situația de a fi exmatriculați, dar este important să ascultăm și celălalt punct de vedere. Ar fi, prin urmare, momentul să îl aflăm.

Vă invităm să urmăriți luni, 1 martie 2021, ora 12:30, interviul cu domnul prof. univ. dr., av. Răzvan Dincă, ce va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a Universului Juridic.

Bilanțul primului an de mandat was last modified: februarie 26th, 2021 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: