REVISTA ROMANA DE DREPT PRIVAT (RRDP)

30 apr. 2010
4.484 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pentru că seria editorialelor dedicate „istoriei” UJ se încheie as vrea să vă spun câteva lucruri despre un proiect ambițios REVISTA ROMÂNÃ DE DREPT PRIVAT prima revistă editată de noi sub coordonarea profesorului Marian Nicolae (director) și a domnului Mircea Dan Bob (redactor-șef).

Cunoscându-l pe dl Marian Nicolae în anul 1997 ca asistent al Profesorului Beleiu și apoi ca titular de curs începând cu anul 1997, la materia de anul I, am admirat la acesta seriozitatea și profunzimea analizei științifice. La înființarea editurii în anul 2001 am început colaborarea cu domnia-sa în ceea ce privește reeditarea cursului Profesorului Beleiu. Pe partea de reviste dl Marian Florescu fondatorul editurii Rossetti a avut inițiativa lăudabilă de a reedita PANDECTELE ROMÂNE convingându-i pe domnii Marian Nicolae (director) și Bogdan Dumitrache (redactor-șef) să accepte coordonarea acesteia.

Am fost invidios atunci pe ideea excelentă a domnului Florescu și, în mai mare măsură, pe echipa de conducere a revistei. Cred că nu se putea găsi o echipă mai potrivită. Alături de ceilalți membri ai colegiului de redacție printre care se numărau domnii Dan Lupașcu, Mircea Dan Bob, Romeo Popescu revista a cunoscut încă de la început un succes binemerit. Mi-aș fi dorit să fi avut eu aceasta idee …

L-am convins în anul 2006 pe dl Marian Nicolae să colaborăm la editarea unei reviste noi – REVISTA ROMÂNÃ DE DREPT PRIVAT, aflată acum în al patrulea an de apariție. Dedicată anual unei personalități a dreptului românesc au fost omagiate în primii trei ani de apariție personalitățile profesorilor Octavian Căpățînă, Gheorghe Beleiu și Șerban Beligrădeanu. Anul 2010 este dedicat domnului Viorel Mihai Ciobanu și veți regăsi în cuprinsul revistei articole extrem de interesante (cuprins RRDP nr 1/2010).

M-am simțit împlinit ca editor când am apărut pe piață cu acest proiect și cred că revista și-a câștigat în acești ani un loc binemeritat pe piață.

Vă recomand REVISTA ROMÂNÃ DE DREPT PRIVAT care este unul dintre cele mai bune produse ale noastre și în paginile căreia veți găsi studii extrem de valoroase, comentarii de jurisprudență etc., semnate de autori de tradiție ai doctrinei românești.

Nicolae Cîrstea


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC – PRO UNIVERSITARIA – EDITURA NEVERLAND, acum și al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuție al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

În prezent este director general al acestor companii.

REVISTA ROMANA DE DREPT PRIVAT (RRDP) was last modified: septembrie 4th, 2020 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: