Promotia 2001

27 mai 2011
3.648 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Au trecut deja 10 ani de atunci, de la terminarea anului IV al Facultății de Drept, Universitatea din București. Au trecut repede pentru mulți dintre noi, au trecut repede și pentru mine.

Facem eforturi pentru ca întâlnirea din 25 iunie – întâlnirea de 10 ani de la terminarea facultății – să fie un succes. Greul îl duc câțiva colegi care și-au asumat un rol mobilizator în acest sens (promotia2001 [at] groups.facebook.com).

Cine suntem noi?

Suntem probabil anul în care ultima medie de intrare la Facultatea de Drept a fost una dintre cele mai mari, dacă nu cea mai mare – 8.81. Asta în ciuda faptului că au fost în jur de 25 de candidați pe loc și s-a încercat o departajare mai bună a candidaților prin introducerea unei noi materii la admitere în afară de istorie și limba română – ECONOMIE. Mulți dintre noi am făcut eforturi mari pentru un examen cu trei materii. Mulți dintre noi au intrat cu bursă datorită mediilor mari de la admitere.

Unii ne-am luat un job pentru a ne putea întreține în facultate. Am fost agenți de pază, agenți de vânzări (e și cazul meu…), ospătari, picoli etc.

Ne vom aminti totdeauna de acești patru ani. Au fost prietenii, iubiri, dezamăgiri, într-un cuvânt emoții pe care le aducem cu noi din această perioadă.

Avem amintiri frumoase…

Suntem o generație bună a Facultății de Drept, suntem juriști, avocați, judecători, procurori, notari, primari etc. (primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă a fost colegul nostru de grupă).

Acum suntem deja experimentați, acești 10 ani fiind câștigați din acest punct de vedere.

Abia aștept să ne revedem, să povestim, să râdem… Aștept să umplem puzzle-ul pe care acești 10 ani l-au creat. Va fi o bucurie!

Nicolae Cîrstea


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC – PRO UNIVERSITARIA – EDITURA NEVERLAND, acum și al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București, în anul 2001.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuție al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

În prezent este director general al acestor companii.

Promotia 2001 was last modified: septembrie 4th, 2020 by Nicolae Cîrstea

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: