Panegyrikós

23 nov. 2012
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
3.807 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ca și fost student al Facultății de Drept, Universitatea din București, nu puteam rămâne departe de continuarea unui demers lăudabil al facultății, și anume celebrarea profesorilor noștri – de această dată Profesorul Nicolae Volonciu.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Fiind în prima serie (din cele trei ale fiecărui an) am avut privilegiul de a-l avea pe Domnul Profesor la catedră și de a învăța după celebrele „cărți roșii” – „Tratatul de procedură penală” apărut la editura Paideia în două volume.

Nu știu dacă l-am văzut vreodată trist sau supărat pe domnia sa. Senin, jovial, împărtășind bunătate – mai de fiecare dată! Atunci și acum – deopotrivă. Am înțeles, mai târziu, ce înseamnă cuvintele pe care le auzim uneori în jurul nostru – să îmbătrânești frumos!

Din interviul pe care l-am realizat de curând cu domnia sa am înțeles mai mult.
Noile coduri penal și de procedură penală se apropie de intrarea în vigoare și domnul Profesor nu ne putea rămâne nouă, foștilor studenți, dator prea mult timp. Lucrează deja la Tratatul de procedură penală. Voi fi, așadar, cu mult mai aproape de domnia sa în calitate de editor.

Domnule Profesor, vă doresc La mulți-mulți ani, să ne inspirați pe mai departe și să ne lăsați să ne adăpăm în continuare din generozitatea și bunătatea dumneavoastră pe noi, cei care vă cunoaștem.

Nicolae Cîrstea
Președintele grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC
București
15 noiembrie 2012

Articolul de față a fost publicat în volumul „Nicolae Volonciu la a 85-a aniversare”, editat de către Universul Juridic.
Susținerea editării volumelor dedicate celebrării profesorilor Facultății de Drept a Universității din București, care au inspirat zeci de generații de juriști, la catedră sau prin scrierile domniilor lor, se constituie într-o tradiție pe care editura Universul Juridic și-a asumat-o și dorește să o continue (în anul 2010 a fost publicat volumul dedicat profesorilor Daniela-Steliana Marinescu, Constantin Mitrache, Emil Molcuț, Ion Neagu, Emilian Stancu).

Nicolae Cîrstea


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC – PRO UNIVERSITARIA – EDITURA NEVERLAND, acum și al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuție al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

În prezent este director general al acestor companii.

 

Videoconferința regională de insolvență Buzău
Panegyrikós was last modified: septembrie 4th, 2020 by Nicolae Cîrstea

Vă recomandăm:

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter