Moldova juridică (2) – 10 ani de nou Cod civil

21 nov. 2013
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
3.823 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Aniversarea a zece ani de la implementarea unei noi legislații reprezintă un moment festiv care merită punctat ca atare. Am avut onoarea să particip, în calitate de invitat, la dezbaterile care au marcat această realizare a colegilor din Republica Moldova.

Campanie Craciun UJmag 2020

Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, prin domnul decan Sergiu Băieșu, și-a asumat calitatea de amfitrion al acestei manifestări care a avut ca și coorganizatori, pe lângă Fundația germană pentru Cooperare Juridică Internațională cu sprijinul financiar al căreia a fost realizat proiectul, Ministerul Justiției și Curtea Supremă de Justiție din Republica Moldova.

Domnul Decan Sergiu Băieșu a exprimat punctul de vedere al colegilor de la Facultatea de Drept a USM care acum 10 ani și-au adus aportul la această întreprindere, manifestarea bucurându-se de un cuvânt de deschidere din partea dlui ministru al justiției Oleg Efrim, al președintelui Curții Constituționale – Alexandru Tănase, intrându-se apoi în dezbaterea temelor propriu-zise pregătite de fiecare dintre invitați.

Reprezentanți de seamă ai doctrinei civile din spațiul ex-sovietic au dat curs invitației organizatorilor, validând prin prezența dumnealor efortul și reușita implementării noului Cod civil în Republica Moldova.

Participarea distinsului profesor Dr. Evghenii SUHANOV, din partea Facultății de Drept a Universității de Stat din Moscova, recunoscut ca fiind personalitatea de primă mărime a doctrinei ruse în materie, dar și a colegilor din Kazahstan – Prof. Dr. Maidan SULEIMENOV, Prof. Dr. Farhad KARAGUSOV, Dr. Serghei SKRIABIN a dat caracterul internațional al manifestării, ridicând prestigiul acesteia.

România a fost reprezentată la cel mai înalt nivel, prezența domnului decan Flavius Baias, a domnului rector Alexandru Țiclea și a domnului președinte Eugen Hurubă, fiind apreciată și aducând aportul la desfășurarea în cele mai bune condiții a dezbaterilor.

Manifestarea a fost organizată sub forma unei dezbateri pe parcursul a două zile. Puncte de vedere, conexiuni și convergențe cu legislația națională a fiecărui vorbitor au contribuit la nivelul ridicat al manifestării.

Un eveniment de cel mai înalt nivel, organizat riguros și eficient, care a făcut prin dimensiunea și calitatea dezbaterilor și a invitaților onoare acestui moment de bilanț – 10 ani de aplicare a noului Cod civil!

Felicitări organizatorilor și participanților deopotrivă!

Nicolae Cîrstea


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC – PRO UNIVERSITARIA – EDITURA NEVERLAND, acum și al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuție al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

În prezent este director general al acestor companii.

Moldova juridică (2) – 10 ani de nou Cod civil was last modified: septembrie 7th, 2020 by Nicolae Cîrstea

Vă recomandăm:

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter