Containere sanitare mobile pentru şcolile de la sate

25 aug. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 192

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

România a înregistrat marți un număr record de decese: 58 de oameni au murit din cauza COVID-19.

„Grupul de Comunicare Strategică a anunțat marți 1.060 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19. Până astăzi, pe teritoriul României au fost confirmate 80.390 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 35.816 pacienți au fost declarați vindecați și 9.593 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. Până astăzi, 3.367 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în România. În intervalul 24.08.2020 (10:00) – 25.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 58 de decese (32 bărbați și 26 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 de ani, 1 deces la categoria 30-39 de ani, 4 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 10 la categoria 50-59 ani, 11 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 20 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani”, notează Știrile Transilvaniei.

Inteligența artificială în materie penală

Premierul Orban a anunțat că miercuri va avea loc o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), unde se vor stabili mai multe reguli pentru campania electorală. Premierul a adăugat că o altă temă de discuție va fi și redeschiderea restaurantelor.

„Deja a fost o discuție la nivelul specialiștilor. Există deja o propunere formulată. În cursul zilei de mâine vom avea CNSU în care vom dezbate mai multe subiecte, completarea hotărârii de Guvern pentru starea de alertă pentru a introduce mai multe reguli de campanie și ordinul comun al Ministerului Sănătății, MAI pentru desfășurarea votului”, a declarat Ludovic Orban, notează News.ro.

„Referitor la deschiderea restaurantelor, premierul a spus că există o propunere ca acestea să nu fie deschise peste tot și anume în zonele unde există un anumit număr de cazuri de COVID-19”, mai scrie News.ro.

România nu pare a fi pregătită pentru începerea anului școlar, în condițiile în care în sate  sunt o mulțime de școli care nu au fost racordate la rețeaua de apă și canalizare, nu există conexiune de internet și copiii nu au terminale PC. Pe ultima sută de metri Guvernul caută o soluție pentru aceste școli.

„Guvernul a adoptat, în ședința de luni, un proiect de ordonață de urgență privind unele măsuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfășurării în condiții de prevenție a activităților didactice aferente anului școlar 2020/2021 în contextul riscului de infecție cu coronavirus SARS-Cov-2. Astfel, vor fi alocați bani, prin Programul Operațional Competivitate, pentru achiziționarea unor containere sanitare mobile în școlile care nu sunt racordate la rețeaua de apă și canalizare. De asemenea, actul normativ prevede și achiziționarea de echipamente IT pentru învățământul online din fonduri externe nerambursabile alocate României, în perioada de programare 2014-2020”, relatează News.ro.

Și pentru că printre temele de campanie din această toamnă se află și majorarea pensiilor, ne oprim în această seară la o declarație a fostului Preșdinte Traian Băsescu, în legătură cu această temă sensibilă pentru mai multe milioane de români.

„PSD spunea că dă 40% la pensii și nu aveau cum s-o facă nici înainte de pandemie, dar într-o perioadă ca aceasta. Ca și PSD, cei din PNL nu au dat indexările la 1 ianuarie și vin acum și spun: v-am dat o creștere a punctului de pensie cu 14%. În acest an, ei au furat fiecare pensionar cu 904 lei. Dacă veneau cu indexarea de la 1 ianuarie până la 1 septembrie și veneau cu 14% acum erau corecți. Mărirea reală e de doar 3,5%”, a calculat Traian Băsescu, într-o intervenție la România TV, notează România Liberă.

Președintele Trump este de luni, oficial, în cursa pentru un nou mandate la Casa Albă.

„Republicanii l-au nominalizat luni în mod oficial pe Donald Trump drept candidat pentru un nou mandat de președinte al Statelor Unite, chiar din prima zi a unei convenții care se va desfășura pe parcursul a patru zile, pentru a scoate în evidenția realizările acestuia anterioare pandemiei de coronavitus și a răspândi neîncredere în contracandidatul democrat Joe Biden”, transmite Reuters, citat de News.ro.

Seară frumoasă!

Containere sanitare mobile pentru școlile de la sate was last modified: august 25th, 2020 by Claudiu Pamuc
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Claudiu Pamuc

Claudiu Pamuc

Este directorul editorial al revistei Legal Point.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter