A murit Cristina Ţopescu

13 ian. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 341

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Deschidem Revista din această seară cu o veste tristă pentru colegii din mass-media din România, dar și pentru toți cei care au cunoscut-o și au îndrăgit-o pe Cristina Țopescu.

„Realizatoarea de televiziune și prezentatoarea Cristina Țopescu a fost găsită fără viață, duminică seară, în locuința ei din orașul Otopeni”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, scrie News.ro.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

 „În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat transmis News.ro.

„Cristina Țopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultății de Limbi Străine de la Universitatea din București, secția engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacției TVR. A lucrat mulți ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de știri, după care la Antena 3. Țopescu a realizat numeroase interviuri și corespondențe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Țopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătății”, mai amintește News.ro.

Presa comentează azi pe larg situația din Iran, odată cu aflarea adevărului despre doborârea avionului ucrainean de pasageri.

„Armata iraniană a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că a doborât avionul ucrainean care decolase miercuri de la Teheran cu destinația Kiev, însă susține că doborârea aeronavei nu a fost un act intenționat”, a informat televiziunea iraniană de stat, notează Cotidianul.

Președintele Iranului, Hassan Rouhani, a afirmat că ancheta realizată de forțele armate ale țării a dus la concluzia că rachetele trase dintr-o eroare umană au dus la prăbușirea avionului ucrainean.

„Ancheta internă a forțelor armate a indicat că, în mod regretabil, rachetele trase din cauza unei erori umane au dus la prăbușirea îngrozitoare a avionului ucrainean și la moartea a 176 de oameni nevinovați. Investigația continuă pentru a clarifica și judeca această mare tragedie și greșeală impardonabilă. Republica Islamică Iran regretă profund această greșeală dezastruoasă. Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către familiile îndurerate. Ofer sincer condoleanțe”, a scris Hassan Rouhani, pe Twitter, notează Cotidianul.

„Mai multe grupuri de protestatari au ieșit în stradă la Teheran, după ce autoritățile au recunoscut că avionul ucrainean căzut imediat după decolare, cu 176 de oameni la bord, a fost doborât de o rachetă”, relatează The Telegraph, citat de Digi 24.

„Oamenii au cerut demisia ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, și au scandat împotriva Gardienilor Revoluției, forțele militare de elită care răspund direct în fața ayatollahului”, mai arată Digi24.

În urmă cu ceva timp scriam despre modul diferit în care privesc chestiunea emigranților România și Ungaria. De asemenea, scriam despre problemele pe care le-au generat unii emigranți în Germania. Azi scriem despre o situație foarte gravă, care s-a produs într-un tren, pe teritoriul României.

„Trei algerieni au terorizat călătorii din trenul Timișoara-Baia Mare. Au vrut să le fure portofelele, iar pe controlor l-au amenințat că-i taie gâtul. Trei migranți algerieni au încercat să jefuiască călătorii trenului Timișoara-Baia Mare. Indivizii, care păreau drogați sau beți, au vrut să fure chiar geanta unuia dintre controlori, care i-au apărat pe călători. Algerienii erau transportați fără niciun fel de pază la un centru de azil din județul Maramureș”, notează Libertatea.

Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, a explicat un martor. Văzând că nu-l pot prăda nici pe controlor, cei trei algerieni l-au amenințat prin gesturi arătându-i că îi vor tăia gâtul. De abia în municipiul Carei au intervenit mai multe echipaje de Poliție și Poliție de Frontieră, care i-au preluat pe cei trei scandalagii”, mai scrie Libertatea.

Tribunalul Buzău a decis, vineri, suspendarea ședințelor de judecată timp de o oră, în fiecare zi, până la dezbaterea în Parlament a inițiativei legislative care reglementează pensiile de serviciu.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

 „Judecătorii sunt nemulțumiți de eliminarea pensiilor de serviciu, la fel ca grefierii, care au protestat luna trecută, inclusiv în fața instanțelor. Judecătorii consideră că propunerile de eliminare a pensiilor speciale ale magistraților și de plafonare a sporului pentru condiții vătămătoare de muncă sunt de natură să afecteze independența sistemului de justiție. Astfel, începând de vineri, s-a decis suspendarea ședințelor de judecată ale Tribunalului Buzău în intervalul orar 10.00-11.00. Măsura rămâne în vigoare până la data dezbaterii în Parlamentul României a inițiativei legislative care reglementează pensiile de serviciu”, notează News.ro.

Seară frumoasă!

A murit Cristina Țopescu was last modified: ianuarie 13th, 2020 by Claudiu Pamuc
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Claudiu Pamuc

Claudiu Pamuc

Este directorul editorial al revistei Legal Point.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter