Schimbam paradigma comertului on-line

15 dec. 2013
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
2.985 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UJmag.ro profită de ocazia pe care sărbătorile de iarnă ne-o prilejuiesc și, bazându-se pe experiența acumulată și pe inovațiile pe care le-a adus până acum în comerțul on-line, vă provoacă din nou.

Campanie Craciun UJmag 2020

Între 15 decembrie 2013 și 15 ianuarie 2014 eliminăm barierele transportului – cel mai mare obstacol al comerțului on-line – oferindu-l gratuit* atât în București, cât și în țară.

Recompensăm comenzile mai mari de 250 de lei cu un cadou constând în AGENDA UNIVERSUL JURIDIC 2014**.

În anul 2013, datorită comunității formate din clienții ujmag și autorii UNIVERSUL JURIDIC, am reușit să ne consolidăm poziția de lider în România în ceea ce privește distribuția de cărți și reviste juridice fiind la o distanță aproape dublă față de următorul clasat.

Problemele resimțite din cauza greutății în recuperarea creantelor din comerțul clasic (librării) și cele cauzate de intrări în insolvență ori falimente în 2013, care își au izvoarele în anii anteriori, ne-au convins de soliditatea deciziilor și investițiilor noastre în dezvoltarea unei societăți de distribuție care sa ne permita o legatura directa cu destinatarii activitatii editoriale.

UJmag.ro este un proiect pe care îl dezvoltăm încă, unde testăm și analizăm permanent. Vă mulțumesc tuturor celor care în calitate de clienți ujmag sau de autori UNIVERSUL JURIDIC contribuiți la dezvoltarea acestuia. Din păcate condițiile actuale din piață și starea generală a economiei nu ne permit să oferim toate lucrurile pe care ni le-am dori, dar nici nu ne vom opri din această construcție.

Vă dorim un 2014 mai ușor, mai spornic, mai liniștit!

Nicolae Cîrstea


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC – PRO UNIVERSITARIA – EDITURA NEVERLAND, acum și al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din București, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuție al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.

În prezent este director general al acestor companii.

Schimbam paradigma comertului on-line was last modified: septembrie 7th, 2020 by Nicolae Cîrstea
Videoconferința regională de insolvență Buzău

Vă recomandăm:

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter