Discursul domnului Traian Briciu cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020

19 oct. 2021
Vizualizari: 898

„Este o veritabilă plăcere pentru Uniunea Națională a Barourilor din România să decerneze acest prestigios premiu unui profesionist cu recunoaștere unanimă în breaslă, cum este profesorul Flavius Baias, cel care a sprijinit substanțial profesia ca practician, prin activitatea de la Ministerul Justiției, dar și prin activitatea de decan al Facultății de Drept”.

Premiul „Matei B. Cantacuzino”, acordat în colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din România și jurizat de un colectiv select, a fost decernat unei personalități de marcă din domeniul dreptului privat, pentru întreaga activitate în acest domeniu, OPERA OMNIA. Laureatul acestei ediții a fost prof. univ. dr., av. Flavius-Antoniu Baias, personalitate marcantă, cu o prodigioasă activitate profesională în sfera juridică din România.

* Fragment din alocuțiunea domnului prof. univ. dr., av. Traian Briciu, Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România, cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020.

Discursul domnului Traian Briciu cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020 was last modified: octombrie 19th, 2021 by Traian Cornel Briciu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Traian Cornel Briciu

Traian Cornel Briciu

Este președintele UNBR, doctor în drept, specializarea drept procesual civil, profesor universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, Partener Fondator PBC Attorneys-at-Law, autor şi coautor al multor lucrări, precum și articole ori studii publicate în reviste de specialitate.
A mai scris: