Traian Briciu: S-au clarificat o serie de aspecte legate de profesia de avocat

13 apr. 2016
3 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 53 voturi, medie: 3,67 din 5 (3 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2936
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La finele Congresului Avocaților, avocat dr. Traian Briciu, vicepreședinte U.N.B.R. și director I.N.P.P.A a remarcat faptul că dezbaterile Congresului au fost utile, deoarece s-au clarificat o serie de aspecte legate de profesia de avocat, fiind adoptate o serie de rezoluții care privesc atât profesia, cât și eficientizarea accesului cetățenilor la justiție.

Inteligența artificială în materie penală

Traian Briciu

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Traian Briciu: S-au clarificat o serie de aspecte legate de profesia de avocat was last modified: mai 5th, 2016 by Traian Cornel Briciu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Traian Cornel Briciu

Traian Cornel Briciu

Este președintele UNBR, doctor în drept, specializarea drept procesual civil, profesor universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, avocat în cadrul SCA Florea Gheorghe şi Asociaţii, autor şi coautor al multor lucrări precum și articole ori studii publicate în reviste de specialitate.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter