O colaborare cât mai bună a INPPA cu barourile, în vederea realizării pregătirii continue

27 feb. 2017
Vizualizari: 1797

Nicolae Cîrstea: Suntem împreună la debutul conferințelor INPPA pe 2017 la Oradea, cu dl profesor Traian Briciu, directorul INPPA România. Bine v-am găsit, d-le director!

Traian Briciu: Mulțumesc mult! Bine v-am găsit și eu!

Nicolae Cîrstea: Cum îi regăsiți pe colegii de la Oradea la acest debut al conferințelor INPPA?

Traian Briciu: E o surpriză plăcută, la fel de mulți ca și până acum și mai combativi. Din ce în ce mai multe întrebări, din ce în ce mai multe probleme dificile, din ce în ce mai multă participare din partea publicului. Practic pot să constat că conferințele noastre nu și-au epuizat interesul; din contră, anul acesta am simțit o creștere a interesului pentru tematică.

Nicolae Cîrstea: Avem încheiat un 2016. Câteva concluzii despre interacțiunea cu colegii din țară. Ați făcut eforturi mari pentru a fi prezenți în multe dintre barourile din România?

Traian Briciu: Avem un plan de acoperire a pregătirii continue în cât mai multe barouri – mai ales acolo unde nu există centre teritoriale ale Institutului – și vom continua în 2017 conlucrarea cu decanii barourilor, astfel încât să formăm un program care să acopere nevoile de pregătire continuă pe toată țara.

Nicolae Cîrstea: La început de an câteva proiecte importante pe care vi le-ați dori finalizate, cristalizate în cursul acestui an 2017?

Traian Briciu: Da. Îmi doresc o reașezare a principiilor pe baza cărora se formează pregătirea inițială și continuă a institutului, clarificarea tuturor conceptelor ce țin de această activitate și, evident, punerea în practică a unei cât mai bune colaborări cu barourile în vederea realizării pregătirii continue.

Nicolae Cîrstea: Vă mulțumesc d-le profesor, vă doresc succes!

Traian Briciu: Și eu mulțumesc.

O colaborare cât mai bună a INPPA cu barourile, în vederea realizării pregătirii continue was last modified: februarie 25th, 2017 by Traian Cornel Briciu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Traian Cornel Briciu

Traian Cornel Briciu

Este președintele UNBR, doctor în drept, specializarea drept procesual civil, profesor universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, Partener Fondator PBC Attorneys-at-Law, autor şi coautor al multor lucrări, precum și articole ori studii publicate în reviste de specialitate.
A mai scris: