Discursul domnului Valeriu Stoica în cadrul Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020

13 oct. 2021
Vizualizari: 485

„Această ceremonie este rezultatul fericitei uniri dintre cei care scriu Drept și cei care publică Drept. Sper să continuăm această tradiție noi, Revista Română de Drept Privat, ani mulți de aici înainte, cât timp vor exista cultura juridică, dreptul în sine și, evident, autorii specializați”.

 

* Fragment din alocuțiunea domnului prof. univ. dr., av. Valeriu Stoica, directorul Revistei Române de Drept Privat, cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020.

Discursul domnului Valeriu Stoica în cadrul Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020 was last modified: octombrie 13th, 2021 by Valeriu Stoica

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Valeriu Stoica

Valeriu Stoica

Este doctor în drept magna cum laude, avocat, membru al Baroului Bucureşti, profesor universitar la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, autorul a peste 80 de articole, studii şi lucrări de specialitate, publicate atât în România cât şi în străinătate.
A mai scris: