Discursul domnului Stan Tîrnoveanu de înmânare a Premiului „Octavian Căpăţînă” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP 2016”

14 dec. 2017
Vizualizari: 1249

Doamnelor și domnilor,

Transmit din partea UNPIR mulțumiri pentru acest articol absolut interesant, care pentru noi, practicienii, ne va îmbogăți universul și înțelegerea acordului de voință.

Într-o lume în care lucrurile mai puțin esențiale sunt foarte adesea privite, cineva s-a aplecat. Ce este cel mai minunat lucru – premiul profesorului Căpățînă, după știința mea un magistrat care s-a aplecat atât de mult asupra înfăptuirii justiției, către un alt magistrat?!

Fac parte din generația care nu a avut bucuria să-l cunoască, terminând în 1985, decât după Revoluție, întâmplător, la un arbitraj care era într-un apartament din spatele [n.n. librăriei] Mihai Eminescu. Și atunci mi-am dat seama că măreția justiției constă nu în măreția construcției, ci în măreția celor care au înfăptuit justiția.

Vă mulțumesc. Felicitări!

Av. Stan Tîrnoveanu

 

Discursul domnului Stan Tîrnoveanu de înmânare a Premiului „Octavian Căpățînă” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP 2016” was last modified: decembrie 14th, 2017 by Stan Tîrnoveanu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Stan Tîrnoveanu

Stan Tîrnoveanu

Este Partener Senior în cadrul societății de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners și Partener Fondator R & I GROUP S.P.R.L.
A mai scris: