Discursul domnului Stan Tîrnoveanu de înmânare a Premiului „Octavian Căpăţînă” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP 2016”

14 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 873
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamnelor și domnilor,

Transmit din partea UNPIR mulțumiri pentru acest articol absolut interesant, care pentru noi, practicienii, ne va îmbogăți universul și înțelegerea acordului de voință.

Într-o lume în care lucrurile mai puțin esențiale sunt foarte adesea privite, cineva s-a aplecat. Ce este cel mai minunat lucru – premiul profesorului Căpățînă, după știința mea un magistrat care s-a aplecat atât de mult asupra înfăptuirii justiției, către un alt magistrat?!

Fac parte din generația care nu a avut bucuria să-l cunoască, terminând în 1985, decât după Revoluție, întâmplător, la un arbitraj care era într-un apartament din spatele [n.n. librăriei] Mihai Eminescu. Și atunci mi-am dat seama că măreția justiției constă nu în măreția construcției, ci în măreția celor care au înfăptuit justiția.

Vă mulțumesc. Felicitări!

Av. Stan Tîrnoveanu

 

Discursul domnului Stan Tîrnoveanu de înmânare a Premiului „Octavian Căpățînă” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP 2016” was last modified: decembrie 14th, 2017 by Stan Tîrnoveanu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Stan Tîrnoveanu

Stan Tîrnoveanu

Este Partener Senior în cadrul societății de avocați Zamfirescu Racoti & Partners și Partener coordonator în cadrul firmei de insolvență ZRP Insolvency.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter