Discursul domnului Stan Tîrnoveanu de înmânare a Premiului „Octavian Căpăţînă” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP 2016”

14 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1038

Doamnelor și domnilor,

Transmit din partea UNPIR mulțumiri pentru acest articol absolut interesant, care pentru noi, practicienii, ne va îmbogăți universul și înțelegerea acordului de voință.

Într-o lume în care lucrurile mai puțin esențiale sunt foarte adesea privite, cineva s-a aplecat. Ce este cel mai minunat lucru – premiul profesorului Căpățînă, după știința mea un magistrat care s-a aplecat atât de mult asupra înfăptuirii justiției, către un alt magistrat?!

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Fac parte din generația care nu a avut bucuria să-l cunoască, terminând în 1985, decât după Revoluție, întâmplător, la un arbitraj care era într-un apartament din spatele [n.n. librăriei] Mihai Eminescu. Și atunci mi-am dat seama că măreția justiției constă nu în măreția construcției, ci în măreția celor care au înfăptuit justiția.

Vă mulțumesc. Felicitări!

Av. Stan Tîrnoveanu

 

Discursul domnului Stan Tîrnoveanu de înmânare a Premiului „Octavian Căpățînă” în cadrul festivității „PREMIILE RRDP 2016” was last modified: decembrie 14th, 2017 by Stan Tîrnoveanu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Stan Tîrnoveanu

Stan Tîrnoveanu

Este Partener Senior în cadrul societății de avocați Zamfirescu Racoti & Partners și Partener coordonator în cadrul firmei de insolvență ZRP Insolvency.
A mai scris: