Discursul domnului Stan Tîrnoveanu cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2021

7 oct. 2022
Vizualizari: 411

Am fost, să zic așa, înzestrat cu 2 plachete, însă plachetele sunt individuale. Mulțumesc, în numele practicienilor. Sunt încântat că pot să ofer această distincție, să zic eu, al faptului că dvs. reușiți să ne ajutați pe noi, practicienii, ca atunci când avem o speță să putem să dăm un reper; că oricine se invocă și evocă anumite argumente pentru calificarea unui contract poate să fie dubitativă, dacă citează din ceva care depășește și își propune să depășească metoda intuitivă și vrea să fie structurată metodică, ne va ajuta cu certitudine.

Vă mulțumesc!

Domnul Stan Tîrnoveanu, prim-vicepreședinte al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, a înmânat distincția domnilor av. dr. Ionuț Cofaru și av. Cristian Cealera, pentru articolul Calificarea contractului. O propunere de metodologie, publicat în Revista Română de Drept Privat nr. 1/2021.

Fragment din alocuțiunea domnului Stan Tîrnoveanu, prim-vicepreședinte al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România, cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2021.

Discursul domnului Stan Tîrnoveanu cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2021 was last modified: octombrie 7th, 2022 by Stan Tîrnoveanu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Stan Tîrnoveanu

Stan Tîrnoveanu

Este Partener Senior în cadrul societății de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners și Partener Fondator R & I GROUP S.P.R.L.
A mai scris: