Discursul domnului Stan Tîrnoveanu cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2019

4 nov. 2020
Vizualizari: 648

Probabil că multe lucruri se vor întâmpla un timp în zona asta a virtualului. Așteptăm cu drag momentul în care vom fi mai prezenți și fizic. După prezentarea dnei Profesor Brândușa Ștefănescu, multe lucruri nu prea cred că se mai pot spune. Cert este că mie, cel puțin, mi-a folosit, indirect – nici nu știam că o să am oportunitatea să înmânez premiul –, într-o acțiune directă și tentația între o acțiune directă și o acțiune oblică s-a rezolvat lecturând studiul. Deci, ne ferește de multe capcane sau de multe tentații. Foarte bine că face lucrul acesta: ne ajută pe noi, practicienii, să folosim instrumentele adecvate.

Încă o dată, și eu, alături de ceilalți, vă adresez felicitări, aprecieri deosebite și sigur că ne punem întrebarea dacă este mai aproape de un mandat sau este o formă atipică de reprezentare sau, pur și simplu, doar acțiunea oblică. Autorul spune că se pot găsi și contraargumente, dar este o abordare mai mult decât utilă și necesară.

Vă mulțumesc.

Discursul domnului Stan Tîrnoveanu cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2019 was last modified: noiembrie 4th, 2020 by Stan Tîrnoveanu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Stan Tîrnoveanu

Stan Tîrnoveanu

Este Partener Senior în cadrul societății de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners și Partener Fondator R & I GROUP S.P.R.L.
A mai scris: