Discursul domnului Stan Tîrnoveanu în cadrul Adunării Generale a membrilor Filialei Bucureşti a UNPIR

18 mai 2018
Vizualizari: 898
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamnelor și domnilor,

Eu sunt aici în primul rând în calitate de membru al filialei. Nu sunt invitat…

Mă simt onorat că în calitate de membru particip la Adunarea noastră – e ceva firesc.

👍Vezi și: Discursurile vicepreședinților UNPIR, domnul Florin Dragomir și doamna Anca Cristina Sîrbu, în cadrul Adunării Generale a membrilor Filialei București a UNPIR

În calitate de prim-vicepreședinte prea multe nu vă pot spune, singurul lucru pe care vă rog să-l faceți este să comunicați cât mai multe idei pe propuneri de modificare a Legii nr. 85/2016*.

Am avansat, așa cum spunea domnul președinte, către Ministerul Finanțelor Publice toate propunerile noastre cu privire la Ordinul (ANAF) nr. 2442/2016**. Din start noi am spus că sunt două criterii care deformează concurențele și le multiplică – așa cum am anticipat. Din păcate, se întâmplă!

👍Vezi cum a fost la Adunarea Generală a membrilor Filialei București a UNPIR – 20 aprilie 2018

Mai mult nu vă pot spune, așteptăm… Sunt în comisia juridică, ne străduim să îmbunătățim reglementările interne și avem, acum, propunerea de modificare la Statut, pentru (n.n. discuții în cadrul) Congresului UNPIR. și, în plus, cele la Legea insolvenței sau legislația adiacentă.

Vă mulțumesc!

Stan Tîrnoveanu,

Prim-vicepreședinte UNPIR


* Legea nr. 85/2016 privind plata diferențelor salariale cuvenite personalului didactic din învățământul de stat pentru perioada octombrie 2008-13 mai 2011.** Ordinul (ANAF) nr. 2442/2016 privind procedurile de agreare și selecție a practicienilor în insolvență de către Agenția Națională de Administrare Fiscală.
Discursul domnului Stan Tîrnoveanu în cadrul Adunării Generale a membrilor Filialei București a UNPIR was last modified: mai 28th, 2018 by Stan Tîrnoveanu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Stan Tîrnoveanu

Stan Tîrnoveanu

Este Partener Senior în cadrul societății de avocați Zamfirescu Racoți Vasile & Partners și Partener Fondator R & I GROUP S.P.R.L.
A mai scris: