Discursul domnului Stan Tîrnoveanu în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani

12 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 545

Nicolae Cîrstea: Mulțumim. Dle Tîrnoveanu, vă rugăm să rămâneți la cuvânt.

Stan Tîrnoveanu: Emoționant momentul după invitația colegilor. Aveam ceva de gând – probabil telepatia are un rol important. Mulțumesc distinșilor invitați, care sunt de peste 20 de ani alături de noi. Vă mulțumesc în numele profesiei. Vă mulțumesc colegilor pe care vă revăd de aproape 20 de ani – pe cei mai mulți. Ce pot să vă spun este că îmi aduc aminte din copilărie de un roman – După douăzeci de ani; îmi era tare drag, la fel cum îmi sunteți și dumneavoastră. Am făcut parte din romanul copilăriei mele, iar profesia de practician a făcut parte din cea mai importantă parte a vieții mele. Ce-mi doresc în viitor și ce vă doresc dumneavoastră: Îmi doresc în viitor să ne revedem după 20 de ani. Aș dori să-i spun lui Dorin că, măcar după 20 de ani de aici înainte, să nu fim două țări. Ce îmi doresc este să îl citez pe Dorin, care mi-a furat citatul: Hristos a înviat! Hristos a înviat! Hristos a înviat! Așa trebuie să credem. Vă mulțumesc.

Nicolae Cîrstea: Vă mulțumesc.

 

Discursul domnului Stan Tîrnoveanu în cadrul Zilei practicianului în insolvență 2019 – Aniversare UNPIR 20 de ani was last modified: iunie 12th, 2019 by Stan Tîrnoveanu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Stan Tîrnoveanu

Stan Tîrnoveanu

Este Partener Senior în cadrul societății de avocați Zamfirescu Racoti & Partners și Partener coordonator în cadrul firmei de insolvență ZRP Insolvency.
A mai scris: