JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Inadmisibilitatea cererii creditorului de a solicita obligarea debitorului la plata ratelor de leasing după rezilierea contractului de leasing şi restituirea bunurilor

19 nov. 2010
Vizualizari: 68

Creditorul nu este îndreptățit să ceară obligarea debitorului la plata tuturor ratelor de leasing până la ultimul termen din contract după rezilierea contractului de leasing și restituirea bunurilor.

(Curtea de Apel Alba Iulia, secția comercială, decizia nr. 938 din 19 noiembrie 2010)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Inadmisibilitatea cererii creditorului de a solicita obligarea debitorului la plata ratelor de leasing după rezilierea contractului de leasing și restituirea bunurilor was last modified: august 25th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.