Inaplicabilitatea măsurii preventive prevăzute de art. 493 alin. (1) lit. a) C. pr. pen. cu privire la dizolvarea sau lichidarea persoanei juridice în procedura de insolvenţă

27 nov. 2023
Articol UJ Premium
Vizualizari: 399
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Inaplicabilitatea măsurii preventive prevăzute de art. 493 alin. (1) lit. a) C. pr. pen. cu privire la dizolvarea sau lichidarea persoanei juridice în procedura de insolvență was last modified: noiembrie 24th, 2023 by Andra-Roxana Trandafir

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autori:

Andra-Roxana Trandafir

Andra-Roxana Trandafir

Este secretar general al grupului român al Asociaţiei „Henri Capitant”, conferențiar universitar doctor în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti și avocat în cadrul Baroului București.
A mai scris:
George-Alexandru Lazăr

George-Alexandru Lazăr

Este judecător la Judecătoria Sectorului 4 București și doctorand în cadrul Facultății de Drept, Universitatea București.
A mai scris: