Discursul doamnei Andra-Roxana Trandafir în cadrul Conferinței [inter]naționale de Drept civil. Familia. Ediția a V-a

11 nov. 2022
Vizualizari: 396

Doamnelor și domnilor, stimați colegi, dragi invitați, în numele conducerii Facultății de Drept, permiteți-mi să vă urăm bine ați venit la a V-a Ediție a Conferinței Internaționale de Drept Civil pe tema Familiei.

Așa cum spunea dl director Cîrstea, Conferința se află la a V-a Ediție, deci am putea spune că este deja o tradiție, ceea ce pe noi nu poate decât să ne bucure, și ne bucură, cu atât mai mult faptul că lucrările conferinței se desfășoară la Facultatea de Drept.

Deși este a V-a ediție, observăm anul acesta și niște aspecte inedite. Dacă ne uităm la program, speakeri internaționali, dar și temele care, aș putea spune, sunt pentru mine extrem de interesante și recunosc că nu știu dacă le-am mai văzut  vreodată tratate în cadrul unor dezbateri, așa încât ceea ce v-aș ura sau v-am ura, din partea conducerii facultății, este că aceste zile să genereze nu doar răspunsuri, cum spunea dl director, dar și multe întrebări care să genereze noi dezbateri și noi evenimente pe care noi cel puțin abia așteptăm să le găzduim.

Vă felicit, așadar, dna profesor, dle judecător, pentru organizarea acestei conferințe și vă urez discuții fructuoase. Mulțumesc!


* Fragment din alocuțiunea doamnei Andra-Roxana Trandafir în cadrul Conferinței [inter]naționale de Drept civil. Familia. Ediția a V-a.

Discursul doamnei Andra-Roxana Trandafir în cadrul Conferinței [inter]naționale de Drept civil. Familia. Ediția a V-a was last modified: noiembrie 11th, 2022 by Andra-Roxana Trandafir

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Andra-Roxana Trandafir

Andra-Roxana Trandafir

Este secretar general al grupului român al Asociaţiei „Henri Capitant”, conferențiar universitar doctor în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti și avocat în cadrul Baroului București.
A mai scris: