Discursul domnului Lucian Bercea cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020

15 oct. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 280

Trebuie să fiu sincer și să mărturisesc faptul că acesta este primul premiu pe care îl primesc de când scriu – primul premiu de autor! Nu-l așteptam și nici nu sunt foarte convins că îl merit.

Îmi cunosc foarte bine propriile limite, pe care mai degrabă încerc să le disimulez decât să le depășesc. Pe de altă parte însă, faptul că primesc un astfel de premiu după mai bine de 20 de ani de când am publicat primul meu text de specialitate îmi demonstrează că s-a produs o oarecare acumulare semnificativă în rândurile celor cărora le sunt recunoscător și care au avut un anumit rol în evoluția modului în care scriu.

 

* Fragment din alocuțiunea domnului prof. univ. dr. Lucian Bercea, Decanul Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara, laureatul premiului „Octavian Căpățînă”, pentru cel mai original și valoros studiu publicat în paginile Revistei în cursul anului 2020, cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor
Discursul domnului Lucian Bercea cu ocazia Festivității de decernare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2020 was last modified: octombrie 15th, 2021 by Lucian Bercea

Vă recomandăm:

Despre autor:

Lucian Bercea

Lucian Bercea

Este doctor în drept, decan al Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara, expert formator în cadrul INM și INPPA și membru în Comisia de specialitate Științe Juridice – Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior.
A mai scris: