Discursul domnului Cristian Ionescu în cadrul Galei Premiilor Uniunii Juriștilor din România pe anul 2019. Diplomă de onoare

19 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 733

 

Diplomă de onoare pentru lucrarea „Tratat de drept constituțional contemporan. Ediția 3”, apărută la Editura C.H. Beck

Vă mulțumesc foarte mult, dle președinte, pentru această diplomă de onoare.

Este o lucrare de suflet a mea; este nu atât rodul unei cercetări de bibliotecă – este și cercetare de bibliotecă –, dar, mai ales, este rodul prezenței mele în Parlament, de fapt în ambele camere, timp de 28 de ani, iar Tratatul de Drept constituțional contemporan reprezintă, dacă vreți, poziția mea, poziția pe care mi-au cerut-o președinții camerelor, pe care mi-au cerut-o membri ai Biroului Permanent, atunci când, în plen, în comisii, în birourile permanente se punea o problemă.

Vă mulțumesc foarte mult pentru această onoare.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Discursul domnului Cristian Ionescu în cadrul Galei Premiilor Uniunii Juriștilor din România pe anul 2019. Diplomă de onoare was last modified: februarie 19th, 2020 by Cristian Ionescu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Cristian Ionescu

Cristian Ionescu

Este profesor universitar doctor în cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter