Autoritatea ministrului justiţiei în raport cu procurorii, prevăzută de art. 132 alin. (1) din Constituţie, în jurisprudenţa Curţii Constituţionale (II)

8 mart. 2019
Articol UJ Premium
Vizualizari: 1399
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Autoritatea ministrului justiției în raport cu procurorii, prevăzută de art. 132 alin. (1) din Constituție, în jurisprudența Curții Constituționale (II) was last modified: martie 7th, 2019 by Tudorel Toader

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autori:

Tudorel Toader

Tudorel Toader

Este membru titular al Comisiei de la Veneția, fost ministru al justiției, prof. univ. dr. și rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
A mai scris:
Marieta Safta

Marieta Safta

Este prof. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu din București, titular la disciplinele Drept constituțional și Instituții politice; program de Master – disciplinele Ordinea juridică a Uniunii Europene, Drept constituțional european, Justiția constituțională în Uniunea Europeană.
A mai scris: