Discursul domnului prof. univ. dr., av. Tudorel Toader cu ocazia Conferinței naționale a Profesiilor Liberale

13 feb. 2023
Vizualizari: 296

Domnule Președinte al Uniunii Juriștilor din România, Domnule Președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Doamna Președintă a Curții de Apel, Doamna Procuror General Adjunct, doamnelor, domnilor judecători, procurori, profesori, studenți, participanți, invitați. Sigur, noi suntem bucuroși să găzduim această conferință a profesiilor liberale. Suntem bucuroși pentru faptul că noi, în structura universității, susținem, încurajăm, participăm la toate manifestările științifice de natură să contribuie la formarea studenților, la evoluțiile profesionale, științifice, culturale, la implicarea universității noastre în viața comunității ieșene, în general, comunității sau comunităților, în general.

Vreau să vă mulțumesc, Domnule Președinte Cîrstea, pentru parteneriatul constant pe care îl avem, un parteneriat benefic pentru studenții, profesorii de la Cuza și pentru practica și știința dreptului în general, a tuturor profesiilor liberale, cu o referire specială.

Profesiile liberale, o temă mai largă decât cele reci sau tema referitoare la profesiile juridice liberale, ceea ce înseamnă că ați înțeles cum am și convenit, cum am și discutat, de multe ori, în precedent, să extindeți sfera de cuprindere a participanților, pe de o parte, a beneficiarilor acestor comunicări științifice, acestor manifestări științifice, pe de altă parte. În deschidere, voi vorbi ulterior ceva mai mult, vreau să vă mulțumesc tuturor dintre dumneavoastră, participanți fizic sau online la această manifestare, să vă asigurăm în continuare de întreaga noastră deschidere și parteneriatul, repet, constant, care ne leagă și aștept cu interes comunicările care vor urma în panelurile pe care dumneavoastră le-ați stabilit. Încă o dată, mulțumiri. Bun venit în Iași, celor care nu sunteți ieșeni în Iașul universitar, care este primitor, frumos, chiar dacă afară este frig și zăpadă.

Succes la manifestările conferinței, mulțumesc.

📌 Fragment din alocuțiunea domnului Tudorel Toader cu ocazia Conferinței naționale a Profesiilor Liberale.

Discursul domnului prof. univ. dr., av. Tudorel Toader cu ocazia Conferinței naționale a Profesiilor Liberale was last modified: februarie 15th, 2023 by Tudorel Toader

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Tudorel Toader

Tudorel Toader

Este membru titular al Comisiei de la Veneția, fost ministru al justiției, prof. univ. dr. și rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
A mai scris: