Mihai Baco: Avocatul are un rol extrem de important în realizarea actului de justiție

5 mai 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1377
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Alba, avocat dr. Mihai Baco susține că avocatul are un rol extrem de important în realizarea actului de justiție și în consecință, profesia de avocat trebuie respectată atât de legiuitor, cât și de magistrați.

Campanie Craciun UJmag 2020

Decanul Mihai Baco a venit la Congresul Avocaților 2016 cu mandatul colegilor din Baroul Alba de a cere avocaților din U.N.B.R. să fie activi în apărarea profesiei.

Avocat dr. Mihai Baco pledează pentru dialog și pentru o relație interprofesională bună, în beneficiul justiției.

Mihai Baco Congresul avocatilor 2016

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Mihai Baco: Avocatul are un rol extrem de important în realizarea actului de justiție was last modified: mai 5th, 2016 by Mihai Baco

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter