JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Infracţiuni prevăzute de art. 1396 şi art. 1399 din Legea nr. 8/1996.

8 mai 2012
Vizualizari: 35
  • art. 139⁹
  • Legea nr. 8/1996: art. 139⁶

Instanța pornind de la prevederile art. 1396 alin. (8) din Legea nr. 8/1996 potrivit cărora prin mărfuri pirat se înțelege: toate copiile, indiferent de suport, inclusiv copertele, realizate fără consimțământul titularului de drepturi sau al persoanei legal autorizate de acesta și care sunt executate, direct sau indirect, total sau parțial, de pe un produs purtător de drepturi de autor sau de drepturi conexe ori de pe ambalajele sau copertele acestora, a reținut că CD-urile și DVD-urile realizate și vândute de inculpatul A.P.C. (copii) se circumscriu acestei noțiuni.

(Curtea de Apel București, secția a II-a penală, decizia nr. 905 din 8 mai 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Infracțiuni prevăzute de art. 1396 și art. 1399 din Legea nr. 8/1996. was last modified: februarie 4th, 2024 by Anca Ciciou

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

A mai scris: