Analiză comparativă, prin raportare la riscurile creditorilor, între punerea în executare a hotărârilor judecătorești executorii nedefinitive și punerea în executare a hotărârilor arbitrale

4 dec. 2023
Articol UJ Premium
Vizualizari: 321
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Analiză comparativă, prin raportare la riscurile creditorilor, între punerea în executare a hotărârilor judecătorești executorii nedefinitive și punerea în executare a hotărârilor arbitrale was last modified: noiembrie 28th, 2023 by Radu-Mihai Necula

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autori:

Radu-Mihai Necula

Radu-Mihai Necula

Este judecător, Tribunalul Bucureşti, Secția a VI-a civilă, și formator (colaborator extern pentru formarea continuă la disciplina „Drept procesual civil”), Școala Națională de Grefieri.
A mai scris:
Bogdan Dumitrache

Bogdan Dumitrache

Este executor judecătoresc și formator la INM. A făcut parte din Comisia de redactare a Proiectului Noului Cod civil (Legea nr. 287/2009), din Comisia de redactare a Proiectului Legii de punere în aplicare a Noului Cod civil (Legea nr. 71/2011) și din Comisia de redactare a Proiectului Legii de punere în aplicare a Noului Cod de Procedură civilă (Legea nr. 76/2012).
A mai scris: