Discursul domnului Bogdan Dumitrache în deschiderea festivității „PREMIILE RRDP pentru anul 2016”

12 dec. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1707

Bogdan Dumitrache la Premiile RRDP 2016

Doamnelor și domnilor,

O tradiție este cu atât mai valoroasă, cu cât, în afara elementelor de constanță pe care trebuie să le releve, are grijă, pentru anumite chestii, să vină și cu niște elemente de inedit.

Bună ziua, stimați invitați, distinși profesori, juriști, practicieni ai Dreptului, stimate „sfinte” și stimați „sfinți” – pentru că avem în sală, apropo de faptul că suntem în 6 decembrie, destinatari ai unei asemenea urări de „La mulți ani!”, îmi revine plăcerea, apropo de această tradiție, de a deschide lucrările premiilor RRDP, care au ajuns la a zecea ediție.

Există elemente de constanță, există și elemente de noutate. Revista a avut – și are în continuare – un fondator, care astăzi, din motive independente de el, nu a putut să vină alături de noi – domnul profesor Marian Nicolae. Revista are, însă, un director, pe care cred că îl cunoașteți, este în perioada de stagiu, va trebui să avem înțelegere – e vorba de profesorul Valeriu Stoica, nu mai are nevoie de prezentare.

După cum ați observat, apropo de elementele constante, la Premiile RRDP, și în special la ultimele zece ediții ale acestor Premii, primul cuvânt în prezidiu a aparținut gazdei noastre tradiționale, […] domnul profesor Flavius Baias […].

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Formator la Institutul Național al Magistraturii
Executor judecătoresc Bogdan Dumitrache

Banner Bogdan Dumitrache RRDP 2016

Discursul domnului Bogdan Dumitrache în deschiderea festivității „PREMIILE RRDP pentru anul 2016” was last modified: decembrie 12th, 2017 by Bogdan Dumitrache

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter